• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

05.12.2020

20:24

BAKLJADA, TROBOJKE, KOLONE AUTOMOBILA! Crna Gora i večeras slavi sastav Vlade i Milov ODLAZAK! (VIDEO)

Balkan

BAKLJADA, TROBOJKE, KOLONE AUTOMOBILA! Crna Gora i večeras slavi sastav Vlade i Milov ODLAZAK! (VIDEO)

Podeli vest

Ulicama Podgorice, Nikšića Tivta, Bijelog Polja i Berana i večeras se slavilo formiranje nove Vlade Crne Gore

Kolona automobila koja je prošla i kroz centar Podgorice uz sirene, mahanje trobojkama i sa tri prsta uzvikivala je: "Milo lopove", "Srbija"...

Kolona je bila predvođena automobilom sa crnogorskom državnom zastavom.

 

 

Portal "In4S" je preneo da je policija u Podgorici zaustavila slavljeničku kolonu i kako im je rečeno svim učesnicima pisala kazne.

 

 

Proslave je danas bilo i u Tivtu, priređena je auto-litija od Tivta do Krtola u kojoj je učestvovalo stotinak građana u pedesetak automobila.

Uz bakljadu, zastave i pesmu pozdravili su, kako kažu, izbor "prve demokratske i narodne Vlade Crne Gore u posljednjih 30 godina" i poželeli uspeh kabinetu premijera Zdravka Krivokapića.


Građani su formiranje Vlade proslavili i u Bijelom Polju.

 

 

Nikšićem se i večeras kretala duga kolona vozila.


Juče je Vlada izglasana i izabran novi premijer Zdravko Krivokapić na sednici u Skupštini Crne Gore glasovima 41 poslanika nove vladajuće većine koji čine koalicije "Za budućnost Crne Gore", "Mir je naša nacija" i "Crno na bijelo".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!
UDARNO SAOPŠTENJE

Tragičan kraj srpskog specijalca! Nastradali podoficir iza sebe ostavio suprugu i troje dece!

Ronioci 72. brigade za specijalne operacije zajedno sa pripadnicima ronilačke jedinice Žandarmerije i pripadnicima Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su jutros beživotno telo zastavnika Mijodraga Toškovića koji je prilikom jučerašnje realizacije redovnih vežbovnih aktivnosti desantiranja iz helikoptera na vodenu površinu nestao u kanalu Dunav-Tisa-Dunav.

16.04.2024

10:57

Tutinac koga su izrešetali "vračarci" sveodočio u Specijalnom sudu! Pomagao sam načelniku Milenkoviću kada sam ranjen
Hronika

Tutinac koga su izrešetali "vračarci" sveodočio u Specijalnom sudu! Pomagao sam načelniku Milenkoviću kada sam ranjen

Samir Divljanović, iz Tutina, kog su kako navode u Tužilaštvu za organizovani kriminal, 29. decembra 2019. u Beogradu pokušali da ubiju pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića, takozvani "vračarci", ispričao je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je upucan kada je došao da "pomogne načelniku Četvrtog odeljenja Slobodanu Milenkoviću".

16.04.2024

13:41

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija