• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.12.2020

17:04

SAMO VI PRITISKAJTE, SRPSKOJ JE RUSIJA BITNIJA! Dodik pred dolazak Lavrova ućutkao hejtere sa Zapada i zvaničnog Sarajeva!

Balkan

SAMO VI PRITISKAJTE, SRPSKOJ JE RUSIJA BITNIJA! Dodik pred dolazak Lavrova ućutkao hejtere sa Zapada i zvaničnog Sarajeva!

Podeli vest

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da je ruska uloga u Republici Srpskoj i BiH konstruktivna i istakao da je neosnovan napad pojedinih zapadnih zemalja, ali i ostala dva člana Predsedništva, koji tvrde da Rusija ima negativan uticaj na BiH

Dodik je, uoči sutrašnje posete ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova Srpskoj i BiH, za RTRS rekao da će se Lavrov sastati sa sva tri člana Predsedništva, ali i da će on imati odvojen sastanak s njim.

- Saradnja Srpske i Rusije biće nastavljena i u političkom i ekonomskom i svakom drugom obliku, bez obzira na pritiske i Zapada i političkog Sarajeva - istakao je Dodik.

Lavrov će, prema protokolu, prvo posetiti Istočno Sarajevo.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ami

pre 3 godine

Nije vas ne pritiska van hoce da vas se rijese...

Politicar grude

pre 3 godine

Ma ja, samo vi sanjajte, rs se ukida ubrzo. I to ce je vi srbi sami ukiniti sa vasom politikom.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija