• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Tanjug

12.01.2021

13:59

U DODIKOVOM DVORIŠTU BI DA GRADI MIGRANTSKI CENTAR! Bećirović prolupao, besan jer Srpska neće podizati kampove za migrante!

Balkan

U DODIKOVOM DVORIŠTU BI DA GRADI MIGRANTSKI CENTAR! Bećirović prolupao, besan jer Srpska neće podizati kampove za migrante!

Podeli vest

Denis Bećirović, poslanik SDP BiH u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, predložio je na današnjoj sednici da se prvi migrantski centar u Republici Srpskoj izgradi u dvorištu kuće srpskog člana i predsedavajućeg Predsedništva BiH Milorada Dodika

Bećirović je rekao da ga je na taj predlog navela Dodikova izjava da ne želi novac EU, jer se u Republici Srpskoj neće graditi migrantski centri.

"Evo ja predlažem prvi migrantski centar u dvorištu Milorada Dodika", rekao je Bećirović, preneo je sarajevski portal Klix.

Bećirović je prethodno predložio da se na dnevni red današje sednice uvrsti tačka o migrantskoj krizi u BiH.

Taj njegov predlog je odbijenom većinom glasova poslanika. Dodik je ranije danas saopštio da je telefonom razgovarao sa evropskim komesarom Žozepom Borelom o migrantskoj krizi u BiH i da je ponovio stav da Republika Srpska ne želi migrantske centre na svojoj teritoriji.

Dodik je rekao i da je migrantska kriza problem koji treba da reši EU, a ne BiH. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija