• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pink.rs

30.01.2021

19:41

ČETVOROSTRUKI UBICA IZ ŠIBENIKA PRONAĐEN MRTAV! Okončana drama koja je podigla Hrvatsku na noge, Brankovo telo ležalo pored automobila!

Balkan

ČETVOROSTRUKI UBICA IZ ŠIBENIKA PRONAĐEN MRTAV! Okončana drama koja je podigla Hrvatsku na noge, Brankovo telo ležalo pored automobila!

Podeli vest

Kraj potrage za ubicom

Četvorostruki ubica iz Hrvatske nađen je mrtav, policija je potvrdila hrvatskom javnom servisu.

- Osoba za koju se sumnja da je počinitelj četverostrukog ubistva je pronađen mrtav pored automobila koji je koristio i za kojeg se tražila pomoć građana - rekao je Šime Pavić, portparol PU Šibensko-kninski.

Podsetimo, stravična četiri ubistva danas su glavna tema u Šibeniku i Vodicama. Počinilac je, kako se nezvanično saznaje, Branko Koloper, vlasnik propale šibenske pekare Matkol.

Njegova firma otišla je u stečaj, a on je presudio najvećem poveriocu, Tediju Slamiću, vlasniku kompanije Djelo, stečajnoj upravnici Radojki Danek, njenom suprugu Mariju, i još jednom poveriocu kojem je nakon stečaja pripala Matkolova hala.

Foto: FacebookPrintscreen/ Branko Koloper

Branko Koloper

Prema dostupnim informacija, Koloper se danas našao s Radojkom Danek, njenim suprugom (koji ju je dovezao na sastanak) i poveriocem, a izgleda da su upravo razgovarali o spomenutoj hali. Koloper je tada ubio njih troje, uzeo "džip" bračnog para Danek i zatim otišao u Vodice.

Slamić je sedeo u "mercedesu" ispred svoje prodavnice, a ubica ga je bez reči ubio iz kalašnjikova. Koloper je i dalje u bekstvu.

Kako prenosi Večernji list, stečaj nad Matkolom pokrenut je 2018. godine zbog neprekidne blokade duže od četiri meseca i 831.000 kuna duga. Pekare Matkola su vrata zatvorile nekoliko meseci ranije kada su šokirane radnice doslovno preko noći ostale bez posla jer ih o zatvaranju firme niko nije obavestio, a neke su obaveštenje o otkazu dobile SMS-om.

Najveći Matkolov poverilac bilo je upravo "Djelo", kojem je Matkol dugovao gotovo pola miliona kuna. Kako se tvrdi, prvo je Djelo dugovalo Matkolu, budući da su se proizvodi ove šibenske pekare prodavali u tom trgovačkom lancu. Dogovorili su kompenzaciju u brašnu, a na kraju se ispostavilo da je brašno imalo veću cenu od pekarskog proizvoda, pa je Matkol dugovao Djelu. Čini se da je zbog toga Koloper mislio kako je upravo Slamić krivac za njegovu propast.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija