• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

13.03.2021

21:41

MILO SPREMA PLJAČKU IZBORA U NIKŠIĆU! Isplivali spiskovi za KUPOVINU glasova! /FOTO/

Balkan

MILO SPREMA PLJAČKU IZBORA U NIKŠIĆU! Isplivali spiskovi za KUPOVINU glasova! /FOTO/

Podeli vest

Za potrebe lokalnih izbora, DPS radi na kupovini glasova

Između ostalog, postoje spiskovi na kojima se nalaze imena i prezimena lica koja su dobila novac u iznosu od 1.000 do 3.000 evra, za kupovinu glasova za potrebe DPS, kao i podaci lica, odnosno glasača koji su isplaćeni sumom od 50-100 evra, da bi glasali za DPS.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragi

pre 3 godine

Milo sigurno pobeđuje u Nikšiću, zajedno sa Krivokapićem, Dakom Davidovićem i Dritanom. To je nova vlast u Nikšiću. Srbi kao i uvek u Crnoj Gori biće iznenađeni i uvređeni. Nek se prisete ko ih je prevario sa Krivokapićem i Dritanom.

ratko

pre 3 godine

sada treba da se pozabave sa tim spiskom odakle ta imena na spisku

Dragi

pre 3 godine

Svi tako rade...kradu...kako je mogao Bajden? Zašto ne bi i Milo? Za Srbe u Crnoj Gori bolje je da pobijedi Milo, nego Krivokapić i Dritan.

Vule

pre 3 godine

Daka, sećam se njegovog intervija kada je pucano iz snajpera na njega i vladike Joanikija glasno govorio da Milo Djukanovic hoće da ga likvidira. Pas posle doslo do zaključka heli su da ubiju vladiku Joanikija a ne Daku. Ovo sto sada tvrdi da je Vucic hteo da ga likvidira. Gde je istina, trebao da iznese cvrste dokaze a ne posle Vucica mozda da optuži nekog trećeg. Dali Daka treba da napise na papiru da bi procitao u javnost da neko hteo da ga ubije misleci na Vucica . Vidite dok on čita tekst nije mogo da sastavi tri reči zajedno. Ministar Vulin je pozvao Daka da da izjavu i dokaze. Ja misli da Daka menja svoja misljenja kao i svoje kosulje. Od jednog velikog pravoslavnog Srbina u kojeg je i vladika Amfilohije imao veliku poverenje. Ispade da je Crnogorski Ateista Njega je najbolje opisao Miomir Bulatovic bio mu je Kum. A zna se sta je kum u nasoj religiji.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija