• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug / Informer

28.03.2021

11:33

POZNAT UZROK SMRTI MALOG VUKAŠINA! Završena obdukcija tela dečaka (10)!

Balkan

POZNAT UZROK SMRTI MALOG VUKAŠINA! Završena obdukcija tela dečaka (10)!

Podeli vest

Završena je obdukcija tela desetogodišnjeg V.S., a mišljenje doktora je da je smrt zadesnog karaktera i nastupila je kao posledica smrzavanja kojoj je najverovatnije prethodio epileptični napad, rečeno je za ATV-u u Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju

Nakon opsežne potrage, juče je pronađeno je telo dečaka.

Nakon što je završen uviđaj, iz trebinjskog Tužilaštva za ATV je rečeno da nisu pronađeni tragova nasilja, ni neka oštećenja na odeći.

Vukašin Samardžija (10) je pronađen mrtav na lokaciji Ljubovića bara prema jezeru Alagovac. Pronašli su ga meštani koji su učestvovali u potrazi.

Policijska stanica Nevesinje juče je primila prijavu da je u četvrtak oko 15.30 časova nestao desetogodišnji V.S., nastanjen u mestu Bojišta bb, u opštini Nevesinje.

Smatra se da se dečak od kuće udaljio biciklom sa psom rase šarplaninac. Pas je juče oko 15.00 časova vratio kući.

Za dečakom je od juče tragalo više od 300 ljudi - pripadnici Policije, Civilne zaštite, Gorske službe sapasavanja, lovačka društva, te veliki broj građana.

Angažovan je bio i Helikopterski servis Republike Srpske.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija