• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

07.04.2021

13:40

PAVIĆEVIĆ POZVAO KRIVOKAPIĆA DA PODNESE OSTAVKU: Ostao je bez autoriteta i političke snage, DF da uđe u vladu!

Balkan

PAVIĆEVIĆ POZVAO KRIVOKAPIĆA DA PODNESE OSTAVKU: Ostao je bez autoriteta i političke snage, DF da uđe u vladu!

Podeli vest

Direktor podgoričkog Društva za istraživanje politike i političke teorije Vladimir Pavićević pozvao je crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića da podnese ostavku!

Pavićević je na Tviteru napisao da je Krivokapić ostao bez ikakvog autoriteta i političke snage.

"Zato treba da podnese ostavku. Poslanici treba da izaberu Dritana za predsednika Vlade. Politički autoriteti iz DF treba da uđu u Vladu. Što bi rekao Krivokapić, to bi bila mera kompromisa u ovim okolnostima."

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Milan63

pre 3 godine

To bi bio najbolji izlaz iz sadašnje političke krize vlade CG. Krivokapić je načinio mnogo grešaka, nije se snašao na funkciji premijera, ali ne vidim da je Dritan Abazović, sa minimalnim brojem poslanika, baš taj koji treba da ga zameni. Ima i drugih rešenja u okviru DF-a ili Demokrata. I šta bi sa reformama ili demontažom bivšeg režima? Je li Srebrenica ključno pitanje nove vlasti ili vešto ubačena Milova podmetačina da se koalicioni partneri glože oko toga, a on politički profitira. To je vešt političar i neće se skloniti tako lako jer je na taj način vladao skoro 30 godina. I može da se vrati na vlast ako se ovo nastavi u Crnoj Gori.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija