• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Pobjeda

08.04.2021

16:55

HOROR U PODGORICI! Uhapšen policajac zbog silovanja devojčice!

Balkan

HOROR U PODGORICI! Uhapšen policajac zbog silovanja devojčice!

Podeli vest

Komunalni policajac iz Podgorice uhapšen je prekjuče zbog sumnje da je počinio krivično delo obljuba nad detetom i nedozvoljene polne radnje, potvrđeno je Pobjedi iz policije

Kako je nezvanično rečeno Pobjedi, roditelji devojčice su prijavili slučaj. Policija se povodom ovog slučaja nije oglašavala. Osumnjičeni je priznao krivično delo.

Kako se sumnja, on je presreo devojčicu u jutarnjim časovima u podgoričkom naselju Stari aerodrom, odvukao je u obližnji portun gde je dodirivao. Devojčica je dozivala pomoć, ali bezuspešno.

Nakon tog događaja maloletna devojčica se požalila roditeljima, opisala događaj ali i napadača nakon čega se u istragu uključili policija, prenosi FOS Media.

Foto: Shutterstock

Inspektori su izuzeli snimke sa obližnjih objekata i indentifikovala napadača.

Novoj M su iz komunalne policije gde je osumnjičeni zaposlen kazali da je osumnjičeni već četiri dana na bolovanju.

Miloš Novović, načelnik komunalne policije je kazao da će kada dobije zvaničnu informaciju o događaju izneti stav službe.

Osumnjičeni prilikom izvršenja ovog dela nije bio na službenoj dužnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija