• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: IN4S.net/Informer

12.04.2021

20:22

MILA DELE SATI OD POVRATKA NA VLAST?! Krivokapić napustio sastanak, optužio KNEŽEVIĆA, LEPOSAVIĆA I ABAZOVIĆA ZA RUŠENJE VLADE!

Balkan

MILA DELE SATI OD POVRATKA NA VLAST?! Krivokapić napustio sastanak, optužio KNEŽEVIĆA, LEPOSAVIĆA I ABAZOVIĆA ZA RUŠENJE VLADE!

Podeli vest

Lider Demokratske narodne partije Milan Knežević kazao je da je premijer Zdravko Krivokapić optužio njega i potpredsednika Vlade Dritana Abazovića "da ruše Vladu"

Kako saznajemo, on je za rušenje Vlade optužio i ministra pravde Vladimira Leposavića.

- Saopštio je da ima informacije o tome - rekao je Knežević novinarima nakon sastanka u Vladi.

Nakon što je došlo do verbalne rasprave oko Krivokapićevog današnjeg razgovora sa predsednikom Crne Gore Milom Đukanovićem, Knežević je rekao da je premijer napustio sastanak.

Lider Nove Andrija Mandić, nakon sastanka je kazao da nije napravljen pomak u odnosu na krizu.

Poručili su, kako je rekao, premijeru da Demokratski front neće glasati za razrešenje ministra pravde, manjinskih i ljudskih prava Leposavića.

Mandić je kazao da su pozvali Krivokapića "da nađe zajednički jezik sa Leposavićem i da se kriza u Vladi prevaziđe".

- Nažalost, premijer nije prihvatio predlog - kazao je Mandić.

Knežević: Između Mila i Dritana, biram Dritana

- Premijer Krivokapić se danas tajno sastao s Milom Đukanovićem a onda optužio Dritana Abazovića, Vladimira Leposavića i mene da rušimo Vladu od 04.01.2021. Ako treba da biram između Dritana i Mila, biram Dritana - napisao je na svom Fejsbuk profilu Milan Knežević.

Krivokapić je danas u zgradi Vlade održao sastanak sa liderima parlamentarne većine.

Glavna tema sastanka trebalo je da bude kako da se prevaziđe kriza vlasti nakon što je premijer zatražio smenu ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića.

Na sastanak su došli predsednik Socijalističke narodne partije Vladimir Joković, Demosa Miodrag Lekić, Demokratske narodne partije Milan Knežević, Nove Andrija Mandić, Pokreta za promene Nebojša Medojević, funkcioneri Demokrata Momo Koprivica i Boris Bogdanović, lider Građanskog pokreta URA Dritan Abazović.

Na sastanku su i lideri Prave Crne Gore Marko Milačić, CIVIS-a Srđan Pavićević, Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović i Radničke partije Maksim Vučinić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!
Politika

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se sve što se dešava sa nasilnim guranjem tzv. Kosova u Savet Evrope i rezolucije o genocidu u Srebrenici, nameće čitavoj Srbiji i srpskom narodu a da u tome deo opozicije vidi "šansu i sreću" samo zato što misle da će time oslabiti predsednika Aleksandra Vučića.

24.04.2024

12:17

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija