• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Fakti/DŽ. G.

19.04.2021

19:06

NAPAD NA SRBIJU I SRPSKU IZVODI MREŽA KOJA SE FINANSIRA SA NAJVIŠEG GLOBALNOG NIVOA! Srbija je najvažnija zemlja i srce Balkana i mora se slomiti! IZA SVEGA STOJE BRITANCI!

Balkan

NAPAD NA SRBIJU I SRPSKU IZVODI MREŽA KOJA SE FINANSIRA SA NAJVIŠEG GLOBALNOG NIVOA! Srbija je najvažnija zemlja i srce Balkana i mora se slomiti! IZA SVEGA STOJE BRITANCI!

Podeli vest

Bosna i Hercegovina je carstvo obaveštajnih službi, s obzirom na to da ni jedna nije inkriminisana. Jedina obaveštajna agencija BiH je napravljena, organizovana i kadrovski usmerena od strane Velike Britanije

Jedan od čuvara iz britanske ambasade nam je bio prvi direktor obaveštajne agencije u dva puna mandata, a danas je ambasador pri NATO.

Ciljevi britanske politike i njeni geopolitički interesi na Balkanu teško da su se menjali poslednja tri veka. To je uvijek bilo ograničavanje ruskog uticaja, a imali smo i faze delimičnog ograničavanja nemačkog uticaja.

Britanske ciljeve I naš odgovor!

     
Možemo razumeti britanske ciljeve, ali je glavno pitanje kakav je naš odgovor!
       
Nije više u pitanju samo prikupljanje informacija ili uspostava kontakata. Britanci su odavno uspostavili kontakte na Balkanu.
       
Srbija je za njih najvažnija zemlja ovog prostora. Ona je, u stvari, srce Balkana i bivše SFRJ. Ona je jedina organizovana država: Hrvatska i Slovenija su marionetske države, a BiH, Makedonija, Crna Gora su protektorati, kao i Kosovo, u većoj ili manjoj formi.
       
Saradnička mreža koju su Britanci uspostavili u Srbiji, dobila je posebnu moć posle devedesetih godina. Tada je postala dio javne bezbednosne obaveštajne i mreže cele Srbije.
       
Ne govorim samo o Kanvasu ili Otporu, ili o strukturama o kojima je govorio njihov tvorac Srđa Popović.

Bilo bi zanimljivo da se u Srbiji napravi jedna serija o porodici Popović. O Srđi mlađem i Srđi starijem, barem sa aspekta njihovih knjiga - o onome što su oni napisali u "Nedovršenom procesu" protiv Đinđića.
       
Videli bismo kako se javnost usmerava i skreće sa uloge britanskih službi u ubistvu premijera sklonog nemačkim geopolitičkim interesima. Ali, videli bismo kroz mlađeg Srđu Popovića kako se od vanrednog profesora Harvarda postaje rektor na najstarijem škotskom univerzitetu „Sent Endrjuz". I, kako on zamišlja „Mustru za revoluciju" - za rušenje Srbije.

BEOGRAD MORA DA SPREČI MASAKR, TAČI TRAŽI IMENA SVEDOKA PROTIV NJEGA, PRE SVIH SRBA! Specijalni sud u Hagu ovo ne sme prihvatiti!

       
Danas, kroz fakt-čeking mrežu, Srbija je gotovo javno napadnuta.
       
Ako pogledate KRIK, Istinomer, Raskrinkavanje iz Bosne ili Crne Gore, Faktograf iz Hrvatske, ako pogledate Junajted medija u Srbiji ili KKR Grupu i njihovo delovanje, vi ćete videti - finansijere.
       
Ustvari, mreža finansijera je sa najvišeg globalnog finansijskog i obaveštajnog nivoa.
       
Ona je duboko antisrpska. Jasno je da je njihovo delovanje neprijateljsko delovanje.
       
Ključno je pitanje: šta je odgovor na delovanje ove mreže, ne samo u sferi informisanja i kreiranja javnog mišljenja, nego i u sferi kontrole i nadzora nad tajnim i javnim službama, u sferi pripreme kontakata za izvođenje agresivnijih akcija.
       
Danas, kada se geopolitički konflikti dižu na viši nivo i kada SAD, a Britanija im je glavni partner, dižu tenzije sa Kinom u Južnom i Istočnom kineskom moru, a sa Rusijom u Ukrajini, očito je da Srbija kao partner koji sarađuje sa ove dve zemlje postaje zemlja na liniji vatre - kako su to govorili Amerikanci.
       
Očito je i da ova saradnička mreža više nije dovoljna za kontrolu situacije.
       
U tom smislu, treba biti posebno oprezan kada je riječ o bezbednosti lidera Srbije i političkog sistema u Srbiji. U tom smislu treba konačno preispitati ulogu saradničke mreže u neprijateljskom delovanju protiv same Srbije.
       
Ciljevi obaveštajnih službi više nisu samo prikupljanje i analiza informacija sa nekog terena.
       
Ciljevi su daleko veći i interesi su daleko širi: kontrola javnih i društvenih procesa, uticaj na vladine odluke, čak i formiranje vlada i njihovo funkcionisanje, svrgavanje vlada i destabilizacija država, izvođenje terorističkih akata.

SZO SE OGLASILA O POTVRDAMA ZA VAKCINACIJU! Evo kako će se putovati!

Dakle, sve je to u arsenalu delovanja britanskih obaveštajnih službi i uopšte tajnih službi.
       
Dobro je što u Srbiji postoji ozbiljna debata i što se u Srbiji zna razlikovati državni interes i državna politika u odnosu na ono što predstavlja izdaju državnog interesa.

U Bosni i Hercegovini ta granica ne postoji.

Šta je državni interes BiH, ako vama upravlja neki Savet za implementaciju mira, ako vama upravlja neki Valentin Incko - propali diplomata slovenačkog porekla, a inače iz Austrije, ako vama upravljaju razni visoki i specijalni predstavnici, ako svaki izborni proces prati dolazak britanskih specijalaca kroz razne vrste operacija: operacija „Padobran", operacija „Igman" ili neke druge?
       
Ako se iz BiH krene po ofanzivnom planu delovati protiv Srbije kroz obaveštajnu operaciju „Ušće" koja je imala 12 operativno-tehničkih mera - što je složeni napad koji je pratilo i delovanje hrvatskih tajnih službi...
       
Dakle, kad se sve to uzme u obzir, Srbija mora računati sa tim da se na nju izvode napadi i iz njenog susedstva, a istovremeno i iz saradničke mreže koja je masovna, brojna, ima svoje agente od uticaja na svim mogućim mestima, ima ogromne logističke resurse. Pogledajte ko stoji iza tih resursa.

ČEFERIN GRMI, NIKADA NIJE BIO OVAKO LJUT! Ovo je interes desetak "prljavih" ljudi, HOĆE DA UNIŠTE FUDBAL!

Pogledajte KRIK koji je usmeren na destabilizaciju vlasti, na napad na predsednika Vučića. Videćete da iza njega stoji Nacionalna zadužbina za demokratiju NED, što je obaveštajni detašman Demokratske stranke Amerike, videćete da stoje Rokfelerovo bratstvo i Soroševa fondacija. Ali, videćete da novac daje i EU - što je ustvari pokušaj Nemačke da bude prisutna u tim procesima.
       
Na našem prostoru, njihovo delovanje je javno. Naši odgovori su uvijek ograničeni - ja bih rekao - i diplomatskim pritiscima, i ekonomskom politikom i pritiscima i političkim delovanjem.
       
Danas je obaveštajna služba mač geopolitičkog interesa svake moćnije države.
       
I teško je nositi se sa tim, s obzirom na to da je Srbija ipak sama u nastojanju da bude država. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mrki

pre 3 godine

SVAKA CAST ,OVO JE NA NIVOU JEDNOG SPIJUNSKOG FILMA,CJELI SVJET U ZAVJERI PROTIV SRBA,NISTA NOVO

zoran

pre 3 godine

Obične izmišljotine za plašenje naroda..veze to s mozgom nema. Niko Srbiju ne dira osim ovih domaćih nadobudnih političara, novinara i kvazianalitičara..

NEBOJŠA

pre 3 godine

зоран,ти си стварно слепац !!!ова влада(о оним бившим је илузорно говорити,јер они нису били способни да вде децу у школу,а камо ли државу)када би била мање фамилијарна и мало више отворена за учење,могла би много да научи од бивше УДБ.е.ово сад је обична спрдачина.као нека БИА,а оно шупаљ ку.тон !!!па зар неко може озбиљно да узме службу у којој је ''шеф'' керамичар ГАШИЋ,хајте молим вас.он на месту ЛЕКЕ РАНКОВИЋА хахаха ,ај да се самоубијемо,са три метка у леђа.осим тога ОВА СЛУЖБА УОПШТЕ НЕМА ОБАВЕШТАЈНУ СЛУЖБУ,већ само контраобавештајну !!!људи моји па то је одлука на нивоу НЈБОЉЕГ ПИТОМЦА ''ЛАЗЕ ЛАЗАРЕВИЋА''.дал треба да подсетим дА ЈЕ ЈАМЕС БОНД СНИМАН ПО НАШЕМ ОБАВЕШТАЈЦУ ПОПОВУ !!!БРАТИСЛАВ ГАЂШИЋ шеф биа,црна земљо отвори се да упаднем уте !!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija