• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.05.2021

17:30

KNEŽEVIĆ: DF neće podržati slanje vojnika na Kosovu i Metohiji!

Balkan

KNEŽEVIĆ: DF neće podržati slanje vojnika na Kosovu i Metohiji!

Podeli vest

Predsednik Odbora za bezbednost i odbranu Milan Knežević izjavio je danas da Demokratski front (DF) neće podržati odlazak crnogorskih vojnika na Kosovo i Metohiju i da će se, ukoliko takva odluka bude doneta, sa interpelacijom suočiti ministarka odbrane Olivera Injac i premijer Zdravko Krivokapić

Injac je pre toga pojasnila da je stupanjem na dužnost zatekla predlog koji je išao prema Savetu za odbranu i bezbednost za učešće u misiji KFOR-a.

Kazala je da se na prvom sastanku Saveta 19. januara nije raspravljalo o tom predlogu iz više razloga, a neki od njih su da nije usvojen ni program ni budžet.

Injac je rekla da su za Crnu Goru predviđena dva mesta u misiji, od kojih je jedno profesionalno vojno lice, a drugo je civil, preneo je portal RTCG.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija