• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo

08.06.2021

12:52

Nebojša Medojević PODNEO OSTAVKU! VLADOM VLADAJU TAJNI CENTRI MOĆI!

Balkan

Nebojša Medojević PODNEO OSTAVKU! VLADOM VLADAJU TAJNI CENTRI MOĆI!

Podeli vest

Medojević je istakao da Vlada ignoriše Parlament i da je očigledno da premijer Zdravko Krivokapić želi da sam sa ministrima donosi odluke

Predsednik Pokreta za promene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević kazao je da je bio u pravu kada je prije pola godine rekao da je nova Vlada opasni eksperiment koji će uvesti državu u krizu i da ne odražava političku volju građana.

- Pokazala je da nije Vlada reformi ni diskontinuiteta. Ako za šest meseci nisu pokazali rezultate, neće ih ni pokazati. Cilj Vlade je uništenje DF-a... Vladom vladaju tajni centri moći - kazao je Medojević na konferenciji za medije povodom šest meseci rada Vlade.


On je rekao da su oni koji su osnovali Vladu to učinili u dogovoru sa Milom Đukanovićem.

Istakao je da Vladin prioritet nije zadovoljenje tranzicione pravde, te da - Vlada ništa nije obećala i ispunila je to obećanje - rekao je.

Istakao je da Vlada ignoriše Parlament i da je očigledno da premijer Zdravko Krivokapić želi da sam sa ministrima donosi odluke.

Foto: Beta

Medojević je rekao da je ministar finansija Milojko Spajić za četiri mjeseca isplatio 633 miliona eura.

- Izgubili smo 9.000 radnih mjesta otkad je ova Vlada - rekao je.


On je kazao da se šest meseci troši novac bez kontrole, te da je predloženi budžet netacan i već probijen, a od poslanika se očekuje da glasaju za njega.

Istakao je da, dok je Zoran Lazović u policiji, pa makar bio i portir - upravlja policijskom i parapolicijskom strukturom i polaže račune braći Đukanović - izjavio je.

Foto: Printskrin

Medojević je, odgovarajući na pitanje novinara, rekao da nema informaciju da su druga dva lidera DF-a Andrija Mandić i Milan Knežević imali dogovor sa mitropolitom Joanikijem oko budžeta, da se glasa za budžet pod uslovom da bude rekonstrukcije Vlade.

Medojević je rekao da će povući svoje amandmane na budžet, te da je podneo ostavku na poslaničku funkciju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija