• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Tanjug

09.06.2021

11:35

OGLASIO SE MILANOVIĆ! Ovim rečima prokomentarisao je presudu generalu Mladiću!

tanjug/ap/reuters

Balkan

OGLASIO SE MILANOVIĆ! Ovim rečima prokomentarisao je presudu generalu Mladiću!

Podeli vest

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović komentarisao je potvrđenu presudu generalu Ratku Mladiću na doživotni zatvor, rekavši da je dobro što je general u zatvoru i da tamo treba da ostane

“Neka je on tamo, lepo mu je tamo, tamo je super”, rekao je Milanović u svom maniru upitan za komentar o potvrđenoj presudu Mladiću na doživotni zatvor.

Milanović je to rekao novinarima tokom posete Krku, preneli su hrvatski mediji.

O presudi Mladiću juče se oglasila hrvatska vlada. Vlada Andreja Plenovića je pozdravila presudu, ali je izrazila nezadovoljstvo da Mladić nije kažnjen i za, kako su naveli, počinjena zlodela u Hrvatskoj, kao i da je među osuđenim optuženicima u Hagu trebalo da bude i neko od zvaničnika Srbije.
 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan63

pre 2 godine

Vrlo važno šta je ovaj ustaša rekao. Ajte, molim vas.

milankukic

pre 2 godine

on je pravi ustaša ali svi treba da znate da su prave ustaše SRBI koji su zarad profita peršli u katoličanstvo to je isto kao i sa janičarima oni su prema Srbima bili najgori

Ustasa

pre 2 godine

Ovo govno lici na Pavelica.Koji su to smrad ta zakržljala rasa.Posle Jasenovca trebaju se pokriti ušima.Najveći zlotvori na planeti.

Lula

pre 2 godine

Jeli taj covek alkoholicarr? Uvek je dadut, oci pijandure, i kao naduvana sova je koja samo sisti!

Aca

pre 2 godine

Усташка деца а ви идајице Србског народа и земље у којој живите..шта ви кажете за нацистичко-фашистичку агресорску осуду србског Генерала, док хрватске и шиптарске убице шетају слободно, чекајући нове прилике дате им од Србских вековних непријатеља да кољу, убијају и протетрују Србски народ, старе, младе и децу! Али гнев Божји долази и освета његова "Моја је освета, Ја ћу узвратити говори Господ", да освети мучени Србски народ и децу поклану од усташа и шиптара и осталих непријатеља и издајица рода Сербскаго.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija