• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/Tanjug

10.06.2021

13:40

PLENKOVIĆU ŽAO ŠTO MLADIĆ NIJE OPTUŽEN I ZA ZLOČINE U HRVATSKOJ, SPOMINJE I SRBIJU... Neko ko zločinca iz Oluje postavlja za savetnika svakako može da drži lekcije o pravdi

Balkan

PLENKOVIĆU ŽAO ŠTO MLADIĆ NIJE OPTUŽEN I ZA ZLOČINE U HRVATSKOJ, SPOMINJE I SRBIJU... Neko ko zločinca iz Oluje postavlja za savetnika svakako može da drži lekcije o pravdi

Podeli vest

Premijer Andrej Plenković je na otvorenom delu sednice vlade rekao da je zvanični Zagreb podržao presudu doživotnog zatvora za generala nekadašnje VRS Ratka Mladića

"Pozdravili smo tu presudu jer je konačno i pravosnažno osuđen za neke od najokrutnijih zločina na području BiH. Između ostalog, osuđen je i za genocid. Žao nam je što nije osuđen i optužen za zločine počinjene tekom agresije na Hrvatsku", rekao je Plenković, koji je pre nekolik ogodina za savetnika za bezbednost postavio Anta Gotovinu, bivšeg haškog optuženika i veterana zločinačke Oluje.

Inače, u saopštenju vlade na dan izricanja presude Madiću, iz hrvatske vlade je saopšteno da žale što se među osuđenima u Hagu nije našao nijedan zvaničnik Srbije.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Pera pravda

pre 2 godine

За злочине у Хрватској биће оптужен Готовина, кад тад има да платите за 1. и 2. Светски рат и за злочине од 1991. до 1995. Посебно злочиначке операције Олуја и Бљесак. Само полако, кад тад, Бог чува Србију.

Mauser

pre 2 godine

Kao prvo Hrvati su vas sprašili za Oluju i nanijeli vam nikad veći poraz u vašoj povijesti, a za Gotovinu i 1. i 2. svjetski rat........ ne zamaraj se. Dobro ste i prošli, jer da nije bilo Amerikanaca, počistili bi vas i iz Banja Luke i cijele Bosne.

Bego

pre 2 godine

Pa ti se samo javi, a nije ti zao Jasenovca i 700.000 hiljada ubijenih masakriranih djece staraca i neduznih civila koje ste vi hrvati poubijali.

jura

pre 2 godine

Šta ima Jasenovac i neutemeljene brojke sa ovime.?

DEDA RAKA

pre 2 godine

Sada shvatam narodnu izreku : " Politika je njiva po kojoj mnoge SVINJE riju"

Prvoborac

pre 2 godine

,,Žao mu je što general Mladić nije osuđen za zločine prilikom ,,agresije" na Hrvatsku?!". Izgleda da je ono što je uradio Hrvatima iz Travnika jedan od tih ,,zločina". Neka pita Hrvate civile koji su izbegli iz Travnika ko ima je spasao glave? Ako je zaboravio neka nađe na svedočanstva na Youtube-u. Čega se pametan stidi, budala se ponosi!

jura

pre 2 godine

Možete pričati što hoćete, ali Gotovina nije kročio osvajati Srbiju. On se borio protiv okupatora u svojoj međunarodno priznatoj zemlji.

9040

pre 2 godine

..iskreno....ne znam sta misle da su sa tim dobili...svaki od nas srba je MLADIC svaki je Kap.Dragan...evo ja javno izjavljujem ...cekam samo momenat kada sve krene i da ..naravno bicu nemilosrdan prema drugoj strani ...odreda cu sve cistiti....upamtite to ...a ja nisam sam ..ima nas na hiljade i hiljade ....pa sretno vam....mi vas volimo ali jos vise kada vas protrese rafal iz ruku srpskog vojnika.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija