• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

15.06.2021

18:39

PODGORICA MOLI MOSKVU DA OBNOVI AVIO-SAOBRAĆAJ SA CRNOM GOROM, ovde su vam nekretnine, biznisi... Đetići kad su u nevolji, uvek se sete Rusije... Nema para od NATO turista?!

Balkan

PODGORICA MOLI MOSKVU DA OBNOVI AVIO-SAOBRAĆAJ SA CRNOM GOROM, ovde su vam nekretnine, biznisi... Đetići kad su u nevolji, uvek se sete Rusije... Nema para od NATO turista?!

Podeli vest

Potpredsednik crnogorske vlade Dritan Abazović traži od Moskve da obnovi direktne avio letove sa Crnom Gorom, odnosno da je stavi na "zelenu listu", što bi, kako navodi, bilo od izuzetnog značaja

U pismu namera upućenom potpredsednici Rusije i predsednici Kriznog štaba Tatjani Golikovoj, Abazović kaže da bi ovaj ruski krizni štab to pitanje mogao da razmatra već na sledećoj sednici.

- S obzirom na to da se Crna Gora gotovo izborila sa pandemijom COVID-19 i da na dnevnom nivou beleži jedva dvocifren broj novozaraženih građana, kao i na činjenicu da ogroman broj ruskih državljana poseduje nekretnine ili biznise u Crnoj Gori i često boravi u našoj državi", navodi se u pismu Abazovića - saopšteno je iz vlade.

Naveo je da bi od neizmernog značaja bilo ponovno uspostavljanje direktne avio linije između Rusije i Crne Gore, jer bi to, kako kaže, omogućilo velikom broju zainteresovanih građana obe zemlje da nesmetano putuju i obavljaju svoje aktivnosti.

(VIDEO) ALBANCI, NA ČEMU STE VI?! Đurđa je spremila kolač, doktori Bilja i Jovica došli su u svoj grad, Siniša je čistio ptičji izmet... Niko reč osude ili mržnje nije rekao, ali... PRIŠTINA NA NOGAMA ZBOG DESETAK SRBA!

Naglasio je i da je Crna Gora turistička zemlja koja ostvaruje dobru saradnju sa ruskim tržištem i da bi, u tom smislu, Krizni štab Rusije trebalo da ima, kako smatra, poseban senzibilitet pri razmatranju njegove molbe.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sale

pre 2 godine

Alo Dritane! Da li to ukidaš sankcije Rusiji. Uspostavi letove sa Njujorkom i Londonom. Pusti Ruse!

Zoran

pre 2 godine

Crnogorci, zaboravili ste, da ste uveli sankcije Rusiji! Šta sad hoćete?

goran

pre 2 godine

Alibaba i 40 razbojnika, odnosno USA i pudlice. Rezultat ljubavi USA gazde prema psima iz čopora je vidljiv. Montenegrini neka lete za Tiranu tamo su im Ilirska braća. Baš se pitam šta će viva monte negro komitašima kontakti sa slavenima koji su ih kako kažu okupirali. Nešto nije uredu sa Ilirskom logikom i čuvenim čojstvom.

Mapko

pre 2 godine

Tipicna ustaska retorika crnogorske vlade, nista novo, ali bez stida ni sramote.

Pera

pre 2 godine

Crnogorci zaboravili i to da su objavili rat Japanu, zaboravili da su uveli sankcije Rusiji, zaboravili ko su i šta su. Kad je zemlja velika može sebi mnogo čega da dozvoli, a Bogomi, Crna Gora je ogromna zemlja. Kao da su dobili transfuziju u Zagrebu, mrza sve i svašta danas, a sutra smo već braća. Milovci uozbiljite se i uzimajte lekove za pamćenje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!
Politika

Nastavljeni piromanski napadi na časne Srbe na severu KiM! Zapaljen automobil Ivanu Petroviću!

Srpska lista saopštila je danas da paljenje automobila radniku opštine Privremenog organa Opštine Leposavić Ivanu Petroviću predstavlja nastavak piromanskih napada na časne Srbe na severu Kosova i Metohije "u režiji poslušnika i miljenika" premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija" na teritoriji opštine Leposavić, koju, kako navode "hoće da pretvore u leglo kriminala svojim nedelima".

18.04.2024

15:24

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!
Fudbal

Salcburg u odabranom društvu! Nijedno veliko takmičenje ne može da prođe bez Srba!

Odigrani su revanš mečevi četvrtfinala Lige šampiona, nakon čega smo saznali imena četiri preostala kluba koja će se boriti za najvredniji trofej u evropskom klupskom fudbalu. Pored toga, eliminacija Arsenala od minhenskog Bajerna imala je za posledicu to da engleski velikan neće igrati na Svetskom klupskom prvenstvu 2025. godine! Umesto "tobdžija" tamo će se naći austrijski Salcburg za koji nastupaju trojica srpskih fudbalera! Nema sumnje da će domaćim ljubiteljima fudbala reformisano takmičenje biti vrlo interesantno, jer će na njemu nastupiti veliki broj srpskih igrača!

18.04.2024

14:48

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija