• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/sputnjik

18.06.2021

13:26

OGLASIO SE DODIK! Bez dlake na jeziku, pravim imenom nazvao sramnu milogorsku rezoluciju o Srebrenici! (VIDEO)

Balkan

OGLASIO SE DODIK! Bez dlake na jeziku, pravim imenom nazvao sramnu milogorsku rezoluciju o Srebrenici! (VIDEO)

Podeli vest

Odluku Skupštine Crne Gore o rezoluciji o Srebrenici doživljavam apsolutno kao neprijateljski čin, rekao je za RTRS Milorad Dodik, srpski član i presedavajući Predsedništva BiH

Dodik je naglasio da je neshvatljivo da crnogorski parlament izglasa rezoluciju o Srebrenici, a da to nije još uvek prošlo u BiH. 

„Ako Parlamentarna skupština BiH nije donela sličan dokument, onda se postavlja pitanje zašto je to uradila Crna Gora, i postavlja se pitanje da li je to akt mešanja u unutrašnje stvari. Ako politika BiH nije mogla da dođe do konsenzusa o tom pitanju, kako je moguće da oni imaju pravo o tome da pričaju. Da li je to pranje njihove savesti”, naglasio je Dodik.

Dodik je istakao da je to bila nepotrebna priča.

„Skupština Crne Gore ništa nije dokazala oko Srebrenice, ali je dokazala da je u kontinitetu protiv Srba i antisrpska. Doživljavam to apsolutno kao neprijateljski čin i ja ću znati da se odnosim prema njima i prema njihovom stavu o tome, kao i prema toj Crnoj Gori koju ta većina čini”, istakao je Dodik.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Camil

pre 2 godine

Odgovor ce doci neka budu u to sigurni. Sa time su sami sebi napravili veliki problem mesajuci se u unutrasnje stvari druge zemlje.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija