• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Sputnjik

22.06.2021

10:56

GOVEDO SAD VREĐA I MITROPOLITA JOANIKIJA! Milo Đukanović opet udario na SPC! /VIDEO/

YoutubePrintscreen/CdM Portal

Balkan

GOVEDO SAD VREĐA I MITROPOLITA JOANIKIJA! Milo Đukanović opet udario na SPC! /VIDEO/

Podeli vest

Pohvalne reči mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija na nedavnom skupu na račun istoričara Aleksandra Rakovića, bile su povod da ga crnogorski predsednik Milo Đukanović izvređa rečima „Besposlen pop i goveda krsti“

- Teško je tu nešto pametno prokomentarisati. Dobro je da sam čuo da postoji makar još jedan čovek na planeti kome trućanja kvazi istoričara mogu biti inspiracija. Sramota je takvu osobu nazivati istoričarem, a još veća je da bilo ko od odgovornih ljudi u tome može pronalaziti uzor za definisanje svojih stavova - poručio je Đukanović odgovarajući na novinarska pitanja.

Prethodno je i Đukanovićev DPS, preko svoje omladine, takođe osuo paljbu po mitropolitu zbog njegove pohvale Rakoviću, nazvavši istoričara fašistom.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan63

pre 2 godine

Milo Đukanović je trenutno predsednik CG i njegove reči i uvrede izgovorene sa te pozicije dolivaju novo ulje na vatru podela u toj državi. Ništa čudno za čoveka koji je od vatrenog Srbina i komuniste postao antisrbin i crnogorski nacionalista, rekao bih i šovinista. Nazivati mitropolita crnogorskog besposlenim popom je zaista teška uvreda, koliko god mu se ne dopada istoričar Raković koga časti još gorom uvredom. Ipak, Milo je jedan neobrazovan čovek, besan i frustriran izbornim porazom, pa to može tako da se razume. Ne bih ga nazivao govedom i spuštao se na njegov intelektualni i politički domet, ali ovakva njegova izjava, ako je autentična, zaslužuje svaku osudu i prezir.

Dejan2019

pre 2 godine

Informer bi trebalo da se uzdrži od prmitivizma, kada bi znao zašto.

Normalac

pre 2 godine

Ne bi ti, Milane, upotrebio izraz "govedo" ali kadrovi ovog glasila ne poznaju elekventnost već samo prostotu.

Mladen

pre 2 godine

Kazna za povampirene tzv. Crnogorcice bice udar Siptara i otimanje pola drzave. Za njih je pocelo odbrojavanje...

Milan63

pre 2 godine

Po onoj, ko drugome jamu kopa...Čitam kako su Albanci već bacili oko na deo Rafailovića, a uskoro će, garantovano, da na red dođu Ulcinj, Tuzi i druge teritorije. Možda bismo, onako tante za tante, mogli da podržimo te separatne aspiracije. A i za Boku. Što da ne? Pa, to su demokratske vrednosti, kako kažu. Znam da nećemo jer Srbija ne udara nisko, ali to bi bio pravi odgovor montenegrinskim nacionalistima i šovinistima.

Ariost

pre 2 godine

Ma prljava stoka,daje takve izjave da ne bi otišao u zaborav i zatvor

Milutin Vranjski

pre 2 godine

"GOVEDO SAD VREĐA I MITROPOLITA JOANIKIJA!" - Не вређајте говеда....

zoran

pre 2 godine

A kakav je to način nazvati predsednika druge države govedom? Puno govorite o sebi i neko će platiti za ovakvu nekulturu i štetu koju pravite srpskom narodu...vi ste sramota Srbije i uvreda za ljudski rod.. Naravno da ovo ne smete objaviti.

milankukic

pre 2 godine

jado jadna nemožeš ni jednu rećenicu da sroćiš kako treba kad bude došlo vreme da se pred bogom pojaviš seti se tvojih opovskih vremena pokojni Momir ti je u duelu lepo rekao da je dosta šverca a ti si ga ismejao

master

pre 2 godine

Cudi me da i tebe nije krstio, kad vec rec o govedima.

Miki

pre 2 godine

Kaligula je u senat doveo svog konja, a milogorci su za predsednika izabrali govedo! Nek' im je sa srećom!

sonbor

pre 2 godine

jeben m ti drzavu koju vodi milo dukanovic to samo moze biti propast a bogacenje njegove familiji sram date bude napada crkvu a ima boga doce i mjamu kraj gnjida od coveka

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)
Live TV

Dok dva slovenska naroda ratuju, Amerika zgrće novac! Istina je prva žrtva ovih sukoba! (VIDEO)

Vladimir Putin ne želi da započne rat sa NATO - om! Moskva ne traži konfrontaciju sa američkim satelitima u istočnoj Evropi, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Više zapadnih zvaničnika pokušalo je da prikupi podršku za dodatnu pomoć Ukrajini tvrdeći da Moskva neće stati ako Kijev bude poražen na bojnom polju. Putin se osvrnuo na ove tvrdnje tokom posete vazduhoplovnoj bazi Toržok u Tverskoj oblasti i rekao da su besmislica! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Vladan Dinić, novinar i Nenad Vuković, predsednik Udurženja lobista Srbije.

29.03.2024

13:07

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)
Live TV

Da je Putin hteo da ubije Zelenskog, do sad bi ga ubio! Pretnje po život lidera Ukrajine su bez osnova! (VIDEO)

Ruski predsednik Vladimir Putin, nakon masakra u Moskvi, namerava da likvidira ukrajinskog lidera Volodimira Zelenskog, kao i šefove Službe bezbednosti Ukrajine (SBU) i vojnoobaveštajne službe (GUR) Vasilija Maljuka i Kirila Budanova, piše ruska "Pravda". Da li predsednik države može da bude legitimna meta? Na ovo pitanje u "Info jutru" odgovorili su Ljubinka Milinčić, glavna urednica Sputnjika i Željko Šain, dopisnik Politike iz Severne Makedonije.

29.03.2024

12:31

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom! (VIDEO)

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda
Neverovatno

Iznajmljivali luksuzne automobile, pa ih prodavali: Pohapšena banda

U Posebnom odeljenju za suzbijanje korupcije Višeg tužilaštva u Beogradu saslušani su Slaven B. (34) i Marko M. (26) zbog sumnje da su u toku 2023. godine, kao odgovorna lica u firmi “Sirb kar” doo iz Aranđelovca po prethodno uspostavljenom poslovnom odnosu sa firmom “Dimnikar” i po ovlašćenju direktora “Dimnikara” iznajmljivali vozila od firme “Primero rent-a-kar” pa ih kasnije neovlašćeno prodavali za gotovinu, bez računa i bilo kakvog evidentiranja u poslovnim knjigama preduzeća.

29.03.2024

13:33

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)
U bekstvu

Pedofil osuđen na 12 godina, pa pobegao: Obljubio bokserku (13)

Milenko Tomić (62) iz Bijeljine, bivši predsednik Bokserskog saveza Republike Srpske i generalni sekretar Bokserskog saveza BiH, optužen da je obljubio trinaestogodišnju devojčicu kojoj je bio trener, osuđen je na 12 godina zatvora, međutim, sumnja da je pobegao iz BiH.

29.03.2024

12:27

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija