• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/borba.me

26.06.2021

09:09

Zdravko prodaje Duškov “majbah”, MILOV NE SME NI DA POMENE!

Balkan

Zdravko prodaje Duškov “majbah”, MILOV NE SME NI DA POMENE!

Podeli vest

Ministarstvo finansija i socijalnog staranja Crne Gore objavilo je poziv za učešće na javnom nadmetanju za prodaju jednog od dva državna luksuzna automobila "mercedes majbah", po početnoj ceni od 456.933 evra

Prodaja će se izvršiti usmenim nadmetanjem u Budvi, u petak 23. jula. Pravo učešća imaju svi zainteresovani koji uplate depozit u iznosu od pet odsto od procenjene cene vozila, odnosno 22.846 evra. Rok za podnošenje prijava za učešće u nadmetanju je 20. jul do 13 časova.

“Učesnici na javnom nadmetanju mogu, uz prethodnu najavu Komisiji za prodaju državne imovine (potrebno je obratiti se zahtevom minimum 48 sati unapred), izvršiti razgledanje vozila do 19. jula u 13 časova”, navodi se u pozivu.

Vrednost "majbaha" utvrdila je Agencija za procenu vrednosti tržišne imovine, kao i sudski veštaci Goran Dedić i Goran Čarapić.

Vlada je sredinom februara usvojila predlog za davanje saglasnosti za prodaju dva "majbaha". Tada je premijer Zdravko Krivokapić kazao da će sredstva od prodaje biti uplaćena u budžet, te da će se koristiti za pomoć ugroženim građanima. Sada je ipak odlučeno da se proda samo "majbah" koji je vozio bivši premijer Duško Marković, pošto drugi vozi predsednik Crne Gore Milo Đukanović.

"Majbahe" je krajem 2017. i početkom 2018. kupila Agencija za nacionalnu bezbjednost za 1,2 miliona evra.

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić ranije je u parlamentu saopštio da vrednost drugog vozila nije ni procenjena jer ga još koristi predsednik Crne Gore Milo Ðukanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
milankukic

pre 2 godine

pa kako sme da dira kad je on Milov trojanski konj kao i Dritan,a i Becic je se videlo da u vladi nema ni jednog clana koji se deklarise kao SRBIN a vrlo brz ce otvoriti sve karte

MOSKVA PORUČILA CRNOJ GORI DA JE SPREMNA ZA DIJALOG ALI BEZ SPOLJNOG MEŠANJA!
Planeta

MOSKVA PORUČILA CRNOJ GORI DA JE SPREMNA ZA DIJALOG ALI BEZ SPOLJNOG MEŠANJA!

Rusija je spremna za iskren, otvoren i častan dijalog koji će obezbediti dalji harmoničan razvoj rusko-crnogorskih odnosa, lišen konjunkturnih slojeva i spoljnog mešanja, navodi se u saopštenju Ministarstva inostranih poslova Rusije povodom 15. godišnjice diplomatskih odnosa Rusije i Crne Gore koja se obeležava 26. juna

25.06.2021

19:28

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj! Osim toga, saopšteno je da će selektor A reprezentacije Dragan Stojković Piksi u subotu nakon utakmice Juventus - Milan održati sastanak sa fudbalerima ta dva tima Dušanom Vlahovićem, Filipom Kostićem, Lukom Jovićem i Jan Karlom Simićem! Takođe, iz srpske kuće fudbala saopšteno je

25.04.2024

13:08

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija