• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Index.hr

26.06.2021

20:57

USTAŠKO DIVLJANJE U CENTRU ZAGREBA! Pred policijom pevali "Za dom spremni"! /VIDEO/

Printscreen/Index.hr

Balkan

USTAŠKO DIVLJANJE U CENTRU ZAGREBA! Pred policijom pevali "Za dom spremni"! /VIDEO/

Podeli vest

U centru Zagreba, ispod spomenika banu Jelačiću danas se vijorila zastava Hrvatskih oružanih snaga sa ustaškom "šahovnicom", a muškarci u uniformama sa ustaškim obeležjem pevali su pred policijom "Za dom spremni!", ustaški pozdrav koji su tokom agresije na RSK koristili HOS-ovci

Skup je povodom 30 godina od osnivanja HOS-a organizovalo Udruženje simpatizera HOS-a, koji su ustaškom pesmom i postrojavanjem u uniformama sa ustaškim simbolima odali počast za 758 pripadnika ove jedinice koji su poginuli u agresiji na Republiku Srpsku Krajinu.

U uniformama je bilo nekoliko muškaraca, a sve je pratila i snimala policija, prenose hrvatski mediji.

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zagor

pre 2 godine

Barem nisu kao država rehabilitovli ustaštvo kao što je srbija četništvo!

NIKOLALONDONKRAJINA

pre 2 godine

Svaki put kada pisete i optuzujete 'ustase' skidate odgovornost sa hrvata. Jer i oni 'optuzuju' i 'distanciraju' se od ustasa , a ustase to su hrvati. NE PISITE o ustasama, pisite o hrvatima.

Pera

pre 2 godine

to je evropska unija .. mislite o tome kada slusate Vucica da Srbija ide u eu ...

maks

pre 2 godine

Nemorate se vi "bojati" ulaska u EU. Vi ionako nemate NIKAKVE šanse niti ima zemlje koja vas tamo želi. A niti tamo po ičemu pripadate. Prema tome, nema "straha" za srpčad. Ostajete izolirani balkanski pašaluk kao što ste bili oduvijek. :)))

maks

pre 2 godine

Uzalud vam trud. Što više se trudite Ustaša sve više ima, bit če sve glasniji i sve jači. I nema te sile koja če zabraniti IŠTA što pripada Hrvatima. Odustanite, jer nemate NIKAKVE šanse.

Ja BL

pre 2 godine

Čega se pametan stidi, budala se ponosi....nemaju ništa drugo u cijeloj svojoj istoriji pa se uhvatili ustaša.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija