• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

04.08.2021

11:38

BOŠNJACI BESNI ZBOG MILANOVIĆA, čašu prelila sramna odluka hrvatskog predsednika!

Balkan

BOŠNJACI BESNI ZBOG MILANOVIĆA, čašu prelila sramna odluka hrvatskog predsednika!

Podeli vest

Bošnjačko nacionalno veće (BNV) osudilo je danas odluku predsednika Hrvatske Zorana Milanovića da odlikuje jedinice Hrvatskog veća odbrane (HVO) koje su učestvovale u oslobađanju Hrvatske

Kako se navodi, BNV smatra da je dosadašnje Milanovićevo ponašanje kada je u pitanju odnos prema Bošnjacima, kao i odlikovanje jedinica, koje se, kako tvrde, dovode u vezu sa ratnim zločinima, za svaku osudu, prenosi agencija Hina.

Kako ističu iz BNV-a, ne vidi se nikakva paralela između promena izbornog zakona u BiH i odlikovanja jedinica u kojima su, prema mišljenju BNV, delovali ratni zločinci.

Iz BNV-a su ocenili kako je Milanović pogoršao politiku prema Bosni i Hercegovini i da je predsedništvo BVN odlučilo da ga više neće pozivati na događaje koji organizuju.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

pre 2 godine

Otimanje Tesle od strane "Hrvata" je dokaz da su nastali od Srba. Jer da nije tako, stavili bi nekog "Hrvata", ali ocigledno da ga nemaju. Ovako, ostaje im da im Srbin, odnosno neko koga mrze i koga se stide bude njihov ponos. Bok decki j... Prosinecki!!!

Zoran

pre 2 godine

Joj što će gospo'n Milanović da se uzruja zbog toga. Ej, mnogo gledaju naučno fantastične filmove, pa umislili da su nešto mnogo važno. Neka mu zabrane i dolazak u Federaciju, pa će ostati i bez Federacije.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija