• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/borba.me

23.08.2021

14:23

ZAVRŠENA SEDNICA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST CG, evo da li će vernici moći da se okupe na ustoličenju mitropolita Joanikija!

Printskrin Youtube

Balkan

ZAVRŠENA SEDNICA ZA NACIONALNU BEZBEDNOST CG, evo da li će vernici moći da se okupe na ustoličenju mitropolita Joanikija!

Podeli vest

Crnogorski premijer Zdravko Krivokapić obaviće razgovor sa čelnicima Mitropolije crnogorsko-primorske SPC u vezi organizovanja ustoličenja mitropolita Joanikija, odlučeno je na sednici Veća za nacionalnu bezbednost, saznaje Borba

Dogovor je da se ispoštuje stav mitropolije i ako ona bude stava da verni narod prisustvuje tom činu, policija će učiniti sve da skup obezbedi.

Borba saznaje da je bilo reči o bezbednosnoj situaciji u državi kao i o dešavanjima na Cetinju prethodnog dana. Zauzet je stav, da se obave konsultacije sa mitropolijom i donese zajednička odluka vezano za 4. i 5. septembar. Ako mitropolija proceni da narod treba da bude prisutan na ustoličenju mitropolita Jonikija, tako će i biti.

ANB i Policija su izneli svoje mišljenje vezano za pomenuti događaj, ali je odlučeno da se obavi razgovor premijera Krivokapića i Crkve.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Poskok

pre 2 godine

Eh Krivokapicu, sve ti pogled govori nece ti biti lako kod svetog Petra

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija