• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. Grbović

07.09.2021

20:16

OGLASILA SE ĐUKANOVIĆEVA SARADNICA: Suprug i ja imali smo 30 bromazepama, protiv nas pokrenute su krivične prijave

parlament.me

Balkan

OGLASILA SE ĐUKANOVIĆEVA SARADNICA: Suprug i ja imali smo 30 bromazepama, protiv nas pokrenute su krivične prijave

Podeli vest

Narodna poslanica Demokratske partije socijalista u Skupštini Crne Gore Dragica Sekulić (42), koja je privedena sinoć na graničnom prelazu Špiljani jer je policija u njenom prtljagu pronašla psihoaktivne supstance, oglasila se na Tviteru gde je napisala da je na granici "ciljano zadržana i kontrolisana iako je graničnog policajca uredno informisala da putuje na sahranu

Ona je navela da je prilikom detaljnog pretresa policajac pažljivo pregledao i neseser sa lekovima u kojem je pronašao tablu u kojoj je bilo šest tableta bromazepama od 3 mg. Dodala je da je policija kod njenog supruga O.G. policija pronašla dve table sa ukupno 24 tablete bromezepama. 

-Sve ukupno nas dvoje smo imali manje od jedne kutije tableta. Naknadnim uvidom u propise saznali smo da je dozvoljeno uneti jednu kutiju, po osobi, bez medicinske dokumentacije. To “otkriće” je bio razlog zbog kojeg smo moj nevenčani suprug i ja dodatno zadržani na graničnom prelazu dva sata, a zatim u pratnji policije sprovedeni u policijsku stanicu Tutin gde smo još tri sata davali pisanu izjavu i informacije vezane za psiho-aktivne supstance koje posedujemo, navodi poslanica DPS-a.

Ona je na Tviteru podelila potvrde o privremeno oduzetim predmetima.

-Nakon tri sata u policijskoj stanici “učinili” su nam i pustili nas da se branimo sa slobode zbog posedovanja psiho-aktivnih supstanci, a protiv nas su pokrenute krivične prijave. Mi se porodično zahvaljujemo državnim organima Republike Srbije na brizi o našem zdravlju i lošim navikama karakterističnim za nas uživaoce psiho-aktivnih supstanci. Sa svojim advokatom ćemo sprovesti sve ono što je u našoj moći, saopštila je Sekulić.

Kako Informer saznaje, Dragica Sekulić je u ponedeljak uveče, oko 19 sati, automobilom iz pravca Crne Gore došla do Špiljana sa namerom da uđe u Srbiju. Sa njom u automobilu bio je i njen nevenčani suprug G.O. Oni su policajcima rekli da putuju za Niš.

-Policajci su pregledom vozila i putničkih torbi otkrili lekove koji se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci. Tablete, tri pakovanja, pronađene su u torbama koje su pripadale Dragici Sekulić i G.O. Oni nisu posedovali potreban izveštaj od lekara specijaliste koji bi potvrdio da su im ti lekovi prepisani od strane zdravstvene ustanove, kaže naš izvor.

Osnovno javno tužilaštvo u Novom Pazaru naložilo je pripadnicima policije da od političarke i O.G. oduzmu tablete. 

-Kutije sa tabletama, na kojima je pisalo "bromazepam" biće poslate na veštačenje, a protiv njih, u zavisnosti od izveštaja veštaka, biće podnete odgovarajuće krivične prijave, navodi naš izvor.

Nakon zadržavanja od četiri sata, policija je narodnu poslanicu DPS Dragicu Sekulić i O.B. pustila na slobodu.

Dragica Sekulić do prošle godine bila je ministarka ekonomije u Vladi Crne Gore, a onda je, nakon prošlogodišnjih izbora, dobila poslanički mandat. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
jovo

pre 2 godine

Bravo, milogorcima zabraniti ulazak u Srbiju. To je za njih najveća kazna.

milan lala

pre 2 godine

Bromazepam spada u klasu Benzodiazepina = narkotika . Morala si imati od lekara recept na tvoje ime . Jer u protivnom svercujes narkotiku . Znala si sigurno to, no mislila si da mozes uneti narkotiku u Srbiju zato sto si DPS- poslanik , e u Srbiji DPS poslanik je niko i nista , a pogotovo neko kao ti. . Sad ces odgovarati po zakonima Srbije , dovoljno je da ti trajno zabrane ulazak u Srbiju , imas ti mnogo putera na glavi mrziteljice Srbije i Srba. sta ces ti u "genocidnoj " Srbiji . Svima vama milogorcima koji ste glasali za rezoluciju doziviotno zabraniti ulazak u Srbiju.

Amater

pre 2 godine

SVI MILOVI POSLANICI SU NA BROMAZEPANU...SRBIJA IH OSUDJUJE A JA BI IM POJACAO DOZU,STRESNO JE BITI MILOV.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija