• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.09.2021

12:32

RUDANKA DO SRŽI BRUTALNA: Milanović je glupan, a Đukanović suspektni kriminalac - obojica su američke sluge! /VIDEO/

Printskrin

Balkan

RUDANKA DO SRŽI BRUTALNA: Milanović je glupan, a Đukanović suspektni kriminalac - obojica su američke sluge! /VIDEO/

Podeli vest

Poznata hrvatska spisateljica Vedrana Rudan žestoko je u jutarnjem programu TV Prva komentarisala posetu predsednika Crne Gore Mila Đukanovića Hrvatskoj i njegov susret sa kolegom Zoranom Milanovićem

"Zoran Milanović je glupan i tu staje svaka priča. Mi imamo tu nesreću da je svaki naš sledeći predsednik gori od prethodnog. Sad se on sastaje sa svojim pajdašem Crnogorcem koji je suspektni kriminalac, a ovaj je definitivno glupan. Ali i jedan i drugi su američke sluge!", rekla je Rudan, dodajući da se o Milanoviću "nema šta reći", osim da je "prazna puška koja voli da puca ćorke".

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milankukic

pre 2 godine

Rudan iskrena do srži rekla istinu za obojcu još da je dodala da su klovnovi sve bi bilo receno

Stevi7_

pre 2 godine

TKO O ČEMU KURVA O POŠTENJU! VEDRANA RUDAN BRUTALNO ISPROZIVALA MILA DUKANOVIĆA I ZORANA MILANOVIĆA! "Zoran Milanović je GLUPAN i tu staje svaka priča. Sad se on sastaje sa svojim pajdašem Crnogorcem koji je suspektni KRIMINALAC a ovaj je definitivno glupan. Ali i jedan i drugi su AMERIČKE SLUGE!"

Zaharova

pre 2 godine

Haha tamo prica lose o Vucicu ovde o Milanovicu treba svaku publiku zadovoljiti.

njono

pre 2 godine

Stvarno ste našli spisateljicu,nama što!Tu Svraku niko u HR nije nikada doživljavao niti hoće! Blago onome ko mlad poludi pa mu život prođe u veselju! Ali za informer je to ok!

Pavla

pre 2 godine

A mi vama da damo Biserko i Kandić, pa smo kvit. Šta kažete?

zoran

pre 2 godine

Ta žena je teška sama sebi, ali za Informer je lutkica.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija