• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Tanjug

20.09.2021

22:51

Napad dronom u Siriji, najmanje jedna osoba poginula! Meta bio pripadnik grupe koja je povezana sa Al Kaidom?!

Balkan

Napad dronom u Siriji, najmanje jedna osoba poginula! Meta bio pripadnik grupe koja je povezana sa Al Kaidom?!

Podeli vest

Najmanje jedna osoba danas je stradala u napadu dronom, u kojem je pogođeno vozilo na seoskom putu na severozapadu Sirije, saopštili su spasioci i Sirijska opservatorija za ljudska prava

Iz Sirijske opservatorije za ljudska prava navode da se u vozilu nalazio pripadnik jedne radikalne grupe, koja je aktivna u pokrajini Idlib.

Međutim, opservatorija nije objavila o kojoj je grupi reč, ali je navela da je povezana sa Al-Kaidom.

Veruje se da iza napada stoji koalicija predvođena SAD, navela je Sirijska opservatorija za ljudska prava, sa sedištem u Velikoj Britaniji.


Portparol koalicije je negirao da je koalicija odgovorna za napad.

Organizacija Tim za civilnu odbranu, poznata i pod nazivom Beli Šlemovi, saopštila je da je telo neidentifikovane osobe izvučeno iz automobila na putu Idlib-Biniš, istočno od pokrajine Idlib.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

"Hrvatska se na najvišem niovu umešala u unutrašnje odnose u Crnoj Gori"
Balkan

"Hrvatska se na najvišem niovu umešala u unutrašnje odnose u Crnoj Gori"

Pozivom crnogorskom predsedniku Milu Ðukanoviću, da nakon nedavnih dešavanja na Cetinju poseti Hrvatsku i porukama upućenim prilikom prošlonedeljnog susreta s njim, najviši hrvatski zvaničnici su se na određeni način umešali u unutrašnja pitanja Crne Gore, ocenili su Žarko Puhovski i Miodrag Lekić

20.09.2021

11:10

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija