• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.09.2021

18:33

MILANOVIĆ POTVRDIO: Ja sam najgluplji političar u Hrvatskoj!

Balkan

MILANOVIĆ POTVRDIO: Ja sam najgluplji političar u Hrvatskoj!

Podeli vest

Hrvatski predsednik Zoran Milanović danas je u Varaždinu, reagujući na izjavu ministra unutrašnjih poslova Srbije Aleksandra Vulina da Milanović "spada u gluplje hrvatske politicare", odgovorio da on nema "svoje galamdžije i bukače" koji će, kaže, na "sva usta" izvređati srpskog predsednika Aleksandra Vučića

- Ja ću neke stvari koje nisu prijatne reći svojim rečima, iz svojih usta. Ja sam najgluplji političar u Hrvatskoj i neka trljaju dlanove, što bi bilo da sam najpametniji? - rekao je Milanović novinarima, prenosi Hina.

On je kazao da je ranije upotrebio izraz "ratni huškač", ali ne i "četnik" i da je to nešto gde on povlači granicu.

- I reći ću da je neko 90-ih godina bio ratni huškac, pa ponosan je na to, međutim nikome nisam rekao da je četnik. Oko takvih stvari ipak povlacim jednu crtu, ne idem preko toga - izjavio je Milanović.

Kaže da će njegova izjava da je on predsednik i Hrvata koji ne žive u Hrvatskoj biti "potpuno ili donekle suvišne" kad Hrvati budu sami mogli da biraju svog predstavnika u Bosni i Hercegovini.

- Teška je situacija u kojoj ja moram reći da sam predsednik i Hrvata koji ne žive u Hrvatskoj, a imaju pravo glasa jer su hrvatski državljani. I ne samo Hrvati, ima u BiH i Bošnjaka i Srba koji imaju hrvatsko državljanstvo. Možda glasaju, možda ne glasaju. Dakle, kada Hrvatima bude omogućeno da kao i druga dva konstitutivna naroda sami biraju svog predstavnika ili predstavnicu u Sarajevu, onda će i te moje reči biti potpuno ili donekle suvišne - rekao je hrvatski predsednik novinarima u Varaždinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Rade R

pre 2 godine

Milanoviću ti si debil koji pokušava svoju nesposobnost da sakrije tako što će da o drugima priča ružno! Nisi ti ni slučajno veći kada nekoga pokušavaš da omalovažavao! Ti si neko ko je definitivno totalno nesposoban da vodiš državu, tu si došao, na mesto predsednika, zahvaljujući nacizmu a ne zato što si za nešto sposoban! Sposoban si jedino da širiš mržnju i laži! A očigledno da je kod vas Hrvata još uvek velika većina oduševljena ustaštvom! To je bolest, dijagnoza, patologija, ...! Daleko vam lepa kuća! Bolje bi vam bilo da gledate u svoje dvorište a da stalno buljite u komšisko dvorište i da zavidite i mrzite! Nisi ti glup, ti si nesposoban i bolestan!

Vajo

pre 2 godine

Ma, jeste glup! A to što napada Srbiju i Vučića to mu je poltronski zadatak Zapada.

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!
Fudbal

Sve gori i gori! Nemci opleli po Holandu!

Već izvesno vreme se fudbaler Mančester sitija Erling Holand (23) kroz medije provlači u lošem kontekstu, a uzrok je najverovatnije očigledan pad forme norveškog napadača.

18.03.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59