• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Vijesti

12.10.2021

21:26

ALBANCI LIKVIDIRALI ĐURAŠIĆA U ULCINJU?! Policija rasvetlila ubistvo, a otkriven i najverovatniji motiv zločina!

Reuters

Balkan

ALBANCI LIKVIDIRALI ĐURAŠIĆA U ULCINJU?! Policija rasvetlila ubistvo, a otkriven i najverovatniji motiv zločina!

Podeli vest

Policija je rasvetlila ubistvo Momčila Đurišića (69) počinjeno 4. jula ove godine u Ulcinju

Službenici crnogorskog Sektora za borbu protiv kriminala sa kolegama iz Centra bezbednosti Bar podneli su krivičnu prijavu protiv dva albanska državljanina Pirolija Vinsceka (34) i Lale Dorjana (35), koji se sumnjiče za ubistvo Đurišića.

Načelnik Odseka za suzbijanje opšteg kriminaliteta u SBPK Aleksandar Bošković kazao je da su pronađeni predmeti korišćeni u ubistvu, da je otkriven pravac bekstva osumnjičenih...

Najavio je da će za osumnjičenima biti raspisana međunarodna poternica.

Bošković je rekao da su tokom uviđaja identifikovali izvršioce i da su im kolege iz Albanije, nakon provere dokaza koji su izuzeli, potvrdili sumnje.

Prema informacijama "Vijesti", likvidacija Đurišića dovodi se u vezu sa ubistvom Kosovara Beće Likaja, marta 2017. godine u Ulcinju, za šta je osuđen Momčilov sin Savo.

Bošković je rekao da jedan od pravaca istrage ide u tome da li je motiv ubistva krvna osveta, ali da to ne mogu decidno tvrditi. Kazao je da je direktni izvršilac ubistva P.V.

- Na osnovu svih aktivnosti koje je sprovela crnogorska policija, u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom, utvrđeno je kada su ušli u Crnu Goru i koji automobil su koristili - rekao je Bošković.

Dodao je da su oni legalno ušli u Crnu Goru i iz nje izašli preko graničnog prelaza Sukobin, istog dana kada su izvršili ubistvo.

Bošković se zahvalio kolegama iz Albanije koji su promptno reagovali, naročito direktoru tamošnje kriminalističke policije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

DRITANA SRBI DOVELI NA VLAST, SADA IM OVAKO UZVRAĆA!
Balkan

DRITANA SRBI DOVELI NA VLAST, SADA IM OVAKO UZVRAĆA!

Dritan Abazović, lider GP URA, koji sa tri poslanika koči rekonstrukciju vlade jer u njoj ne želi političare, već isključivo eksperte, traži od Demokratske Crne Gore i premijera Zdravka Krivokapić da se izjasne da li su za to da lideri Demokratskog fronta uđu u Vladu Crne Gore

12.10.2021

13:18

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija