• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

13.10.2021

18:05

ČUDO U HRVATSKOJ, PUPOVAC ODUZEO REČ HASANBEGOVIĆU, A ON NAPUSTIO SEDNICU! Da ne poveruješ, Srbin ućutkao hrvatskog jasteba...

Balkan

ČUDO U HRVATSKOJ, PUPOVAC ODUZEO REČ HASANBEGOVIĆU, A ON NAPUSTIO SEDNICU! Da ne poveruješ, Srbin ućutkao hrvatskog jasteba...

Podeli vest

Lider SDS S-a Milorad Pupovac i Zlatko Hasanbegović, predsednik i potpredsednik parlamentarnog Odbora za ljudska i manjinska prava povišenim tonom razmenili su danas nekoliko rečenica pa mu je Pupovac oduzeo reč, a Hasanbegović je demonstrativno napustio sednicu

Na sednici se razgovaralo o premlaćivanju migranata na granici, o čemu je prošle sedmice objavljen snimak kao dokazni materijal, a Pupovac je Hasanbegoviću oduzeo reč nakon izjave da Hrvatska i BiH "čine jednu celinu".

- Samo sam čekao da to kažete. Prekršili ste važne odredbe hrvatske državne politike - rekao je Pupovac.

- Ja iznosim svoje političke stavove, dopustite da dovršim - odgovorio je Hasanbegović.

Pupovac mu je oduzeo reč uz primedbu da je inače prekoračio vreme od pet minuta.

- Vaša reč o tome da su Hrvatska i BiH jedinstven prostor i jedinstvena zemlja je nešto što je nedopustivo. Vi to možete misliti, ali na ovom Odboru, kada to iskažete, onda ćete dobiti odgovor - rekao je Pupovac, preneli su hrvatski mediji.

DOLAZAK SRPSKE VOJSKE SABOTIRALI UZ RUČAK! Kako je doneta odluka o otkazivanju vežbe na Manjači

Hasanbegović je to rekao da Pupovac nema pravo da sebi prisvaja ulogu cenzora i tumača tuđih misli.

- RH i BiH su jedna geopolitička celina i to je u konačnici razlog zašto niko u ovoj zemlji ne razmišlja o stavljanju žice između RH i BiH. To je rekao i predsednik Republike, to govori i ministar unutarnjih poslova i predsednik vlade. Može li neko da zamisli žicu između Imotskog, Gruda, Slavonskog i Bosanskog Broda, Gline, Velike Kladuše. Ne može! - kazao je Hasanbegović.

BAKIR PROMENIO PLOČU: Spreman sam da sednem sa Dodikom jedan na jedan!

Pupovca je upitao da li mu je pravo govora oduzeto dokraja sednice, a kada mu je Pupovac to potvrdio, Hasanbegović mu je zahvalio i demonstrativno napustio sednicu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Objavite ako vam dopusti Vucic

pre 2 godine

Naravno da je moguce,tako se to radi u civiliziranoj Europi,tako i vazdaugrozena nejac moze sudjelovati.. Isto tako u Srbiji moze...,a da-ne moze jer Hrvata nema niti u tragovima u srpskom parlamentu..

MESIĆ POVILENEO ZBOG SAMITA U BEOGRADU: Uprkos članstvu u EU i NATO, Hrvatska bi morala da ima AKTIVNIJU ULOGU!
Balkan

MESIĆ POVILENEO ZBOG SAMITA U BEOGRADU: Uprkos članstvu u EU i NATO, Hrvatska bi morala da ima AKTIVNIJU ULOGU!

Nekadašnji predsednik Hrvatske i poslednji predsedavajući Predsedništva SFRJ uoči raspada bivše države Stjepan Mesić izneo je najpre niz kritika na račun Samita nesvrstanih u Beogradu, a potom konstatovao da je "Hrvatska morala imati aktivniju ulogu u Pokretu nesvrstanih, uprkos članstvu u NATO i EU" i jasnoj integraciji u zemlje sa zapadnim sistemima vrednosti

12.10.2021

17:37

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija