• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jutarnji.hr

21.03.2015

09:28

E OVA ĆE MU DOĆI GLAVE! Berluskoni je imao seks sa Rubi i platio mi da lažem na sudu!

Vesti

E OVA ĆE MU DOĆI GLAVE! Berluskoni je imao seks sa Rubi i platio mi da lažem na sudu!

Podeli vest

Silvija Berluskonija je prošle nedelje najviši italijanski sud oslobodio optužbi za seks s maloletnom prostitutkom Rubi, ali onda je progovorila Martišel Polanko...

Ipak, bivši talijanski premijer mogao bi ponovno da se nađe u sudnici pošto je bivša manekenka Martišel Polanko izjavila da će pomoći tužiocima u novoj istrazi o seks skandalu.

Polanko je, naime, bila u grupi grupom devojaka koje su na suđenju 2011. svedočile kako nisu ništa čule o seksualnim odnosima između Berluskonija i plesačice Rubi.

Ali, dominikanska eskort dama za MailOnline je rekla kako je videla, sada 78-godišnjaka, kako ima seks sa Rubi, i to dva puta.

Puiblic

Polanko tvrdi da joj je Berluskoni dao uputstva o tome šta će reći na sudu, kao i da joj je unapred dao listu pitanja koje će je pitati tužilac.

Zauzvrat je, tvrdi starleta, dobijala novac i stan od Berluskonija.

U decembru je odlučila da progovori. Pisala je tužiocima naglašavajući da želi da sarađuje i kaže istinu, a sve zbog svog novopečenog supruga i ćerke, s kojima sada živi u Švajcarskoj.

Za talijanski nedeljnik Diva e Donna rekla je da još nije pozvana da da izjavu. Izgleda da je lepotica prekinula i posljednju vezu s Berluskonijem: odrekla se stana, koji joj je, kako kaže, doneo samo nevolju.

Dok svedočenje Polanko neće uticati na prošlonedeljnu odluku suda, moglo bi da bude ključno u paralelnom slučaju koji su mediji prozvali "Rubi-ter". Pravosuđe, naime, sumnjiči Berluskonija i dvojicu njegovih advokata da su platili mladim ženama, pomenutim u procesu "Rubigekt", kako bi svedočile u njegovu korist.

Puiblic

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija