• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

05.08.2015

11:19

TEŠKA SAOBRAĆAJKA U RUSIJI 16 poginulih, 56 povređenih!

Vesti

TEŠKA SAOBRAĆAJKA U RUSIJI 16 poginulih, 56 povređenih!

Podeli vest

Najmanje 16 osoba je poginulo, a 56 je povređeno u sudaru dva autobusa na dalekom istoku u Rusiji, saopštili su danas ruski medicinski zvaničnici

 



Ruski Istražni komitet je saopštio da se nesereća dogodila na autoputu koji povezuje Kabarovsk, koji se nalazi u pograničnom području prema Kini i Komsomolsk-on-Amur, preneo je AP.

Agencija je pokrenula istragu o uzroku nesreće.

Tužioci su naveli da je vozač jednog od autobusa prešao u drugu paralalnu traku kako bi izbegao vozila koja su vršila popravke na putu i izgubio kontrolu nad autobusom.

Rusko MInistarstvo zdravlja je saopštilo da je u nesreći povređeno 56 osoba.

Kola hitne pomoći i helikopteri su na licu mesta da bi ukazali pomoć povređenima, od kojih je 20 u teškom stanju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija