• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92/informer

10.10.2015

18:30

(VIDEO) HAOS U TURSKOJ: Policija blokirala put hitnoj pomoći prema mestu tragedije!

Vesti

(VIDEO) HAOS U TURSKOJ: Policija blokirala put hitnoj pomoći prema mestu tragedije!

Podeli vest

Demonstranti koji su preživeli teroristički napad u Ankari tvrde da je policija blokirala put ambulantnim kolima koja su upućena ka mestu tragedije

Nekoliko minuta nakon eksplozija policijski kordon je blokirao ulice, posle čega su okupljeni napali pripadnike policije.

Jedan od učesnika protesta Bulent Tekdemir rekao je za BBC da je policija koristila suzavac kako bi rasterala demonstrante, koji su pokušavali da pomognu povređenima.

Na društvenim mrežama su se pojavili snimci okršaja demonstranata i policije, a iza kordona se vidi kolona ambulantnih vozila. 

Ankara'daki patlama onrası mitinge katılanlar polise tepki gös...

Ankara'daki patlama sonrası yaralılara yardım edenleri engellemeye çalışan polisler ile mitinge katılanlar arasında olaylar çıktı http://evrn.sl/plZw0 Posted by EVRENSEL GAZETESİ - www.evrensel.net on субота 10. октобар 2015.

Zbog tog bombaškog napada, najsmrtonosnijeg te vrste na tlu Turske, Davutoglu je proglasio trodnevnu žalost u zemlji, preneo je Rojters.

PROČITAJTE JOŠ

OVO JE MOMENAT EKSPLOZIJE U ANKARI! Bombaš izabrao najprometniju raskrsnicu!

TURSKA U ŠOKU! PLAČ I LELEK NA ULICAMA, broj žrtava u eksploziji u Ankari dostigao 86!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pavle

pre 8 godina

Nije bilo bombaša samoubice - sve je ovo inscenirano, a tajmer-bomba postavljena baš kada antifašistička kolona studenata marša mira - krene! Licemerje turske zvanične politike koja tajno naoružava i podržava ISIS a onda krene tenkovima na Kurde ( koji se istinski bore protiv ID) da im "uteruje" demokratiju na najbrutalniji mogući način - ubistvima dece! Licemeri bedni i podlaci savremenih političkih odnosa, koji podržavaju dvojne standarde u rešavanju identičnih političkih problema u svetu...! Kosovo i Veliku Albaniju podržavaju - a kada isto to traže Kurdi e, onda bombe i tenkove na njih.... eto to je zvanična turska politika......bednici...

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija