• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

11.03.2016

09:38

MOSKVA POBESNELA! Autopsija pokazala da je Putinov medijski savetnik Mihail Lesin UBIJEN!

Vesti

MOSKVA POBESNELA! Autopsija pokazala da je Putinov medijski savetnik Mihail Lesin UBIJEN!

Podeli vest

Mihail Lesin, saradnik ruskog predsednika Vladimira Putina koji je pronađen mrtav u sobi jednog hotela u Vašingtonu prošle godine, umro je od posledica udarca u glavu, pokazuju rezultati autopsije, saopštili su američki zvaničnici

Portparol policije distrikta Kolumbija Hju Kar potvrdio je nalaze autopsije da je Lesin zadobio povrede vrata, tela, ruku i nogu, prenosi AP.

Lesin je bio Putinov medijski savetnik koji je pomogao osnivanje informativnog servisa Raša tudej.

Moskva je saopštila da očekuje objašnjenje i zvanične podatke Vašingtona povodom istrage o okolnostima Lesinove smrti, preneo je Tas.

Reuters

- Ruska ambasada u SAD je poslala diplomatskim kanalima upit o napretku istrage ovog ruskog državljanina. Američka strana nam nije dala nikakvu održivu informaciju - napisala je portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova na Fejsbuku.

MEDVED U PUTINOVOJ REZIDENCIJI! Telohranitelj otkrio detalje incidenta o kome se i danas priča!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miro

pre 8 godina

Putin je od Rusije napravio ruglo. Često su posljednjih 15 godina ljudi iz politike ili povezani s njom ubijani i protjerivani ukoliko nisu bili po volji ruskom vođi ili iz njegovog okruženja. Naravno, to nije valjano preispitano kao ni ubojstvo Nemcova ili onog disidenta u Londonu. To su prijatelji srpskih nacionalista i 'radikala': Putin, Assad, Gaddafi, Lukasenko, itd. Umjesto da se okrenu demokratskim i prosperitetnim zemljama.

ljubisa

pre 8 godina

klečat će te vas dvojica pred Putinom,tad će te upoznat Boga....uskoro

banat1952

pre 8 godina

Ti i ovaj Zijo ispod, zreli ste za ludacku kosulju, mrsss u p.m.......

svuda zaostaju

pre 8 godina

Šta se sve prišiva Putinu...A zašto ne stradaju jedan Gari Kasparov, ili jedan Džordž Soroš, ili pojedini zapadni novinari i političari, koji se svaki dan vrlo konkretno zameraju i Putinu, i Rusiji? Zašto je Snouden pobegao u Moskvu, a ne u neku "demokratsku" državu, ili Džulijan Asanž... Podmetanja zapadnih tajnih službi, još žive u prošlom veku, iako je sve manje onih koji se pecaju na metode obmane još iz vremena Gebelsa.

Lala iz Banata

pre 8 godina

Честитам..! Врло - разборито..! Реточички - аргументовано...!

Zijo

pre 8 godina

Rusija je mafijaška država kao i Crna Gora i kao paradržava Republika Srpska, a Putin je Godfather.

vizantin

pre 8 godina

Miro, komentarisi novine po lijepoj tvojoj. Rusiju mozete samo da mrzite.

Bozidar Bacanovic

pre 8 godina

Kad bi Putin ludeo koliko se o njegovim nerviranjima pise davno bi bio smesten u nekoj moskovskoj psihijatriji.

SOMI ZAJECAR

pre 8 godina

rusija je kriminalna drzava na celu sa glavnim kriminalcem putinom, koji je sve opljackao i njegova se imovina procenjuje na oko 100 milijardi eura.dok narod rusije nema sta da jede.gori su i od nase zemlje srbije. rusija je bedna drzava,gde vlada anarhija i gde se novinari ubijaju na ulici.

ljubisa

pre 8 godina

e somino iz Zaječara,takvi ko ti su samo za lobotomiju...

DR Gane

pre 8 godina

A ti si kao bio u Rusiji pa znaš da narod nema šta da jede?? Isto kao i dušebrižni DS koji tvrdi da narod u Srbiji nema šta da jede a onda se svakodnevno pored kontenera nalaze kese sa hlebom, dok funkcioneri ( čitaj političari ) jedu i piju mule za sve pare a pričaju o gladi !!!!

Marinko

pre 8 godina

Republika srpska je REPUBLIKA ako nisi znao bavite se vasom federacijom i to vam je previse.

dejan

pre 8 godina

zijo zaletio si se malo ,,zasto nekazes posteno federacija bih je leglo terorizma radikalnog islama to je opasnost za balkan,,,a ti zike odma po pravoslavcima nevaljaje zasto neznam ali nevaljaju,,,moj zijo u sarajevu danas ima vise kineza nego srba a bilo ih preko stotinu hiljada sjedi zike i nejavljaj se vise

Dalmatinac

pre 8 godina

Zijo! Godfather sa krima moze da oduva cjelu bosnu pardon federaciju za samo 9,1 sekundu da nije tako rusija bi davno bila raskomadana sto je olbrajtova javno priznala,mnegi su lomili zube od avara do hitlera

Nenad

pre 8 godina

Zijo i Miro... na cemu ste vas dvojica ili ste pali sa Marsa....

Marko

pre 8 godina

Tako je miro i zijo. Kako ste vi pametni, divim vam se. Imate pameti svaki za 4 noge. Svakako da Srbi treba da se okrenu "demokratskim i prosperitetnim" državama uz čiju pomoć i blagoslov su ove lojave poturice i austrougarski konjušari samo u 20-om vijeku ubili više od 2 miliona Srba i pokazali svoje zločinačko lice. Bog na nebu Putin na zemlji.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija