• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

18.03.2016

00:15

KIM NE MARI ZA SANKCIJE: Severna Koreja lansirala balističku raketu

Vesti

KIM NE MARI ZA SANKCIJE: Severna Koreja lansirala balističku raketu

Podeli vest

Severna Koreja je danas lansirala balističku raketu u more kod istočne obale, samo nekoliko dana nakon što je lider te zemlje Kim Džong Un naredio dalje probe nuklearnih bojevih glava i raketa, saopštilo je južnokorejsko ministarstvo odbrane


Portparol ministarstva naveo je da je raketa lansirana iz Sukčona na jugozapadu Severne Koreje, prenosi AFP. On je dodao da je raketa prešla 800 kilometara do Istočnog mora. Kako navodi agencija AP, za sada nije poznato o kom tipu rakete je reč.

DISCIPLINUJU KIMA: SAD i Kina dogovorile rezoluciju o sankcijama S.Koreji

BOLI IH UVO ZA UN! Severna Koreja ispalila rakete u more!

A KIM SE BAŠ POTRESAO?! EU uvela dodatne sankcije Severnoj Koreji!

PRKOSI CELOM SVETU: Kim Džong Un najavljuje skore nuklearne probe!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dušan Sekulić

pre 8 godina

tako se brani svoja domovina od belosvetskih tobožnjih demokrata i mirovnjaka. uvode sankcije ,a sami prave isto i opasnije oružje. Koji cinizam ,zar nemamo ista prava postojanja na ovom svetu? Narode sveta ,pokušajmo razoružati velike....dokle da se trpi teror sa zapada?

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija