• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

13.04.2016

08:16

BOLESNI LUKSUZ ZA SAUDIJSKOG KRALJA: Zakupio ceo hotel u Turskoj i iznajmio 500 mercedesa!

Vesti

BOLESNI LUKSUZ ZA SAUDIJSKOG KRALJA: Zakupio ceo hotel u Turskoj i iznajmio 500 mercedesa!

Podeli vest

Tokom posete Turskoj, saudijski kralj boraviće u novootvorenom hotelu sa pet zvezdica, lociranom u prestižnom kvartu Ankare

 

Administrativna služba turske vlade iznajmila je 500 mercedes-benc vozila i rezervisala ceo luksuzni hotel zbog predstojećeg dolaska saudijskog kralja Salmana bin Abdul Aziz el Sauda u Ankaru, na poziv turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana.

Tokom posete, saudijski kralj boraviće u novootvorenom hotelu sa pet zvezdica, lociranom u prestižnom kvartu Ankare, koji je u potpunosti rezervisan za njega i njegovu svitu.

KAD SI GLADAN, NISI SAV SVOJ! SAUDIJSKI MUFTIJA: Muškarac može da pojede ženu ako trpi veliku glad!

Šesnaest vozila u hotel su isporučila hranu, posteljinu, pa čak i lični toalet za saudijskog vođu. Kralj će odsesti na posebnom spratu u najboljim sobama, a posluživaće ga njegova posluga.

Ispostavilo se da je podzemni parking hotela u kojem će odsesti saudijski lider suviše mali za kraljevu povorku. Neki automobili su posebno isporučeni glavnom gradu iz Istanbula i Antalije, kako bi se kralju obezbedio potreban broj luksuznih vozila.

ŽIVOT POSLE NAFTE: Saudijci stvaraju fond koji će moći da kupi EPL, GUGL I MAJKROSOFT!

Saudijski vođa planira da ostane u Ankari od 11. do 13. aprila. Tokom posete, obe strane će razmotriti svoje bilateralne odnose, kao i probleme regionalnog i međunarodnog značaja.

Takođe se očekuje da će Salman bin Abdulaziz el Saud učestvovati na 13. samitu Organizacije islamske saradnje (OIC) u Istanbulu od 14. do 15. aprila.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Srbija do Pastrika

pre 8 godina

A muslimane sirom evrope izdrzava zapad. U Bosni im ovaj zlikovac pravi dzamije umesto fabrika!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija