• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: jutarnji.hr

26.05.2016

12:05

(VIDEO) OPSADNO STANJE U AUSTRALIJI! Slepi miševi okupirali grad, izazvali nestanak struje i rasterali turiste!

Vesti

(VIDEO) OPSADNO STANJE U AUSTRALIJI! Slepi miševi okupirali grad, izazvali nestanak struje i rasterali turiste!

Podeli vest

Popularno australijsko letovalište Batemans nisu okupirali turisti već, verovali ili ne, slepi miševi. Više od 100.000 ovih letećih sisara prouzrokovalo je ogromne probleme sa kojima se suočavaju stanovnici ovog grada

Lokalni političar nazvao je ovo pravom katastrofom za stanovnike koji se suočavaju sa neverovatnom prljavštinom i uništavanjem imovine.

Glasni šišmiši izazvali su nestanak struje, odvratili turiste od dolaska i srušili cene nekretnine u tom obalnom gradu, pišu tamošnji mediji.

Šišmiši, zaštićena vrsta koja ne sme da se uništava, osnovali su koloniju pre godinu dana i broj im se od tada višestruko povećao. Danas ih ima toliko da ih vidite gde god da se okrenete.

Vlada Novog Južnog Velsa, gde se nalazi ovo letovalište, obećala je lokalnim vlastima milion australijskih dolara za borbu protiv te pošasti.

- Svako jutro moram da operem brod i automobil - žali se jedan od stanovnika.

 - Šišmiši su došli i jednostavno su van kontrole. Zbog njih ništa ne možemo da radimo, ne možemo da otvorimo prozore, ne mogu da učim ni da se koncentriše zbog buke - rekla je jedna učenica iz ovog grada.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija