• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rt/Telegraf.rs/Informer.rs

16.06.2016

21:26

(VIDEO) NEPRIJATNOST ZA STOLOM! Pogledajte kakav je šmeker ispao Putin!

Vesti

(VIDEO) NEPRIJATNOST ZA STOLOM! Pogledajte kakav je šmeker ispao Putin!

Podeli vest

Vladimir Putin i Nikola Sarkozi su razgovarali za vreme večere u Konstantinovskom dvorcu u Streljni kod Sankt Peterburga. Snimak njihovog susreta pogledale su hiljade ljudi, a ono što im je zapalo za oko je momenat kada ruski predsednik ugleda nešto čudno na stolu za ručavanje

Dok su sedeli za stolom, Putin je govorio i tokom svog izlaganja, ugledao nešto na stolu, a zatim ga diskretno sklonio i nasmejao se.

PUTIN MILOSRDNI: Ruski predsednik pomilovao dvojicu Ukrajinaca optuženih za terorizam!

Na društvenim mrežama se nagađa da je video dlaku ili neku prljavštinu na stolu, dok oni koji ga ne vole, tvrde da nije znao kako da koristi escajg.

Inače, ruski predsednik se zahvalio Sarkoziju na dolasku a razgovarali su o širokom spektru pitanja.

ERDOGAN SE IZVINIO PUTINU: Rusija zadovoljna, ali traži od Turske da se iskupi za obaranje aviona!

Ranije je najavljeno da će ovaj susret imati neformalni karakter, dok su predsednici tih dana prisustvovali Peterburškom ekonomskom forumu.

RUSI ŽELE BAZU U VOJVODINI: Aerodrom Ečka postaje poligon za obuku?!

Pogledajte video (obratite pažnju šta se dešava posle 0:47):




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Eli

pre 7 godina

Pitam se da li je moguce da na drustvenim mrezma prave pricu od ovog najnormalnijeg gesta jednog zivog bica, tj. coveka! A nasmejao se u konverzaciji.... Nista neobicno nema u ovome osim sto su mi dali ideju za ove staklene poklopce koje obicno koristim samo za sir ali od ovog videa sa Putinom cu i ja ovako da serviram ;)

ljubisa

pre 7 godina

narod uglavnom nije svijestan posledica koje zapad trpi zbog "igre" koju Volodja sprovodi.....htjeli su i još ne odustaju od novog svjetskog poretka a kako se stvari odvijaju bice novi ruski poredak...

gedza

pre 7 godina

hteo tu da spusti ruku...i to mu zasmetalo!  nista vise! kako se od komarca pravi slon....n

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija