• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.06.2016

11:25

LUDILO MOZGA! Policija u Riju dočekuje turiste sa natpisom "DOBRO DOŠLI U PAKAO"!

Vesti

LUDILO MOZGA! Policija u Riju dočekuje turiste sa natpisom "DOBRO DOŠLI U PAKAO"!

Podeli vest

Besni brazilski policajci, kojima mesecima kasne plate i ostale finansijske prinadležnosti, našli su originalan način kako da iskale svoj bes - prepadanje turista

 

Svi vodeći svetski mediji objavili su fotografiju sa aerodroma u Rio de Žaneiru, na kojoj grupa policajaca drži transparent upućen turistima, na kojem piše:

- Dobro došli u pakao! Policajci i vatrogasci ne dobijaju plate. Ko god da dođe u Rio de Žaneiro, neće biti siguran!

Istovremeno, u centru grada održan je protest na kojem je bilo oko 300 policajaca u uniformama, koji su tražili od vlasti svoje zaostale plate.

- Dok je policiji prioritet sigurnost građana, vlastima su najvažnije Olimpijske igre - bio je jedan od transparenata koje su istakli čuvari reda.

Kako je objasnio guverner Rio de Žaneira Francisko Dorneles, grad i dalje čeka 860 miliona dolara, koje treba da dobije od federalne vlasti, da bi mogao da isplati plate policajcima i vatrogascima.

A, Olimpijske igre počinju za mesec i po dana...


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pedja konačno

pre 7 godina

Policajci -VOLJNO.Kupite i vi karte za ol i uživajte u olimpijadi,a državnici i političari neka zavode red

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija