• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

21.09.2016

19:01

GENERAL KONAŠENKOV: Američki dron bio u zoni napada na konvoj!

Vesti

GENERAL KONAŠENKOV: Američki dron bio u zoni napada na konvoj!

Podeli vest

Rusko ministarstvo odbrane saopštilo je danas da je američki dron tipa "predator" bio u zoni gde je napadnut humanitarni konvoj Ujedinjenih nacija u Siriji u ponedeljak i pojavio se na licu mesta nekoliko minuta pre incidenta, dok Pentagon sve demantuje

Portparol ruskog ministarstva odbrane Igor Konašenkov ponovio je da Rusija nije učestvovala u tom napadu, prenosi Rojters.

On je rekao je da navodi Zapada da je Moskva odgovorna predstavljaju pokušaj da se skrene pažnja sa bombardovanja sirijskih vojnika kod Deir al-Zora, koje su u subotu izvele koalicione snage predvođene SAD.

Američko Ministarstvo odbrane odbacilo je optužbe Rusije o preletu koalicionog drona iznad sirijskog Alepa u vreme napada na konvoj, izjavio je portparol Pentagona Adrijan J. T. Renkin Galovej.

- Koalicija predvođena SAD nije letela iznad oblasti oko Alepa u vreme napada na humanitarni konvoj- naglasio je Renkin Galovej.

 

(VIDEO) SNIMAK OTKRIVA NAPADAČE NA HUMANITARNI KONVOJ: Kamera bespilotne letelice uhvatila teroriste na delu!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Miroslav Lakic

pre 7 godina

Ma to se i mogle ocekivati od te americke razbojnicke bande. Njima neide u Prolog ojacanje Rusije, Kine i Irana gde kasnije americki uticaj na bliski istok nestaje. Zato su napravili bande terorista, obucavaju ih , hrane i obucavaju, salju im podatke, bombarduju sirisku vojsku a sad i konvoj...sa perverznim lazima kroz kupljene medije seju lazi po svetu i blate Rusiju, samo da do mira u Siriji nedodje. Mir je za Ameriku propast i gubitak i zato se zveri iz ratne apokalipse, podpomognuti cionistickim perverznim lobijem spremni da ubiju sto vise ljud, sruse i potope u haos pola sveta. A njihov predsednik, crnac koji je dobio nobelovu nagradu za MIR...je jedano od najvecih ubica posle drugog svetskog rata. Njemu je kao i Busovima mesto u celiji dozivotno!!! To je merika, i njena administracija, skup krvolocnih smrdljivih zveri .

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija