• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

22.10.2016

20:23

NESREĆA NA SREDOZEMNOM MORU: Utopilo se devet migranata, za desetoro se još traga!

Vesti

NESREĆA NA SREDOZEMNOM MORU: Utopilo se devet migranata, za desetoro se još traga!

Podeli vest

Najmanje devet migranata se utopilo, a deset, među kojima i četvoro dece, vode se kao nestali nakon niza teških akcija spasavanja u Sredozemnom moru, u kojima je takođe spaseno više od 1.000 ljudi, saopštili su danas "Lekari bez granica"

Preživeli sa potonulog gumenog čamca su izjavili da je u metežu nestalo šest odraslih i četvoro dece, prenela je agencija AFP.

Spasioci su samo u toj akciji na sigurno prebacili 120 ljudi, ali se strahuje da ima još ljudi koji su nestali u moru.

Italijanska obalska straža, koja koordiniše akcije spasavanja u Sredozemlju, saopštila je da je tokom današnjeg dana spaseno čak 1.000 migranata.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija