• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.11.2016

12:44

KREMLJ DEMANTUJE BRITANSKI MI5: Rusija nije agresivna, Parker laže bez ikakvih dokaza!

Vesti

KREMLJ DEMANTUJE BRITANSKI MI5: Rusija nije agresivna, Parker laže bez ikakvih dokaza!

Podeli vest

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov odbacio je danas optužbe šefa britanske obaveštajne službe MI5 Endrjua Parkera da se Rusija ponaša sve agresivnije i da u svom suprotstavljanju Zapadu koristi nove tehnologije

- Te reči nisu istinite, ne možemo da se saglasimo sa njima - rekao je Peskov novinarima, a prenosi TAS.

On je dodao da će te navode smatrati neosnovanim i neutemeljenim, sve dok se ne iznesu dokazi.

Šef britanske obaveštajne službe MI5 Endrju Parker ocenio je ranije da Rusija koristi čitav niz državnih organa i sila da bi u inostranstvu sve agresivnije izgurala svoju spoljnu politiku - ukljucujući propagandu, špijunažu, subverziju i sajber-napade.

- Rusija danas deluje širom Evrope i Velike Britanije. Posao MI5 je da tome stane na put - rekao je Parker za "Gardijan", a prenosi AFP.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nati

pre 7 godina

Parkeru lazove belosvetski,postoji li u tvom mozgu i rec koja oznacava istinu a ne samo laz.\n

bubsvaba

pre 7 godina

sto nisu nesto prduzeli kad su pozdravljali prolazak brodova jer su u tehnici zaostali i nemaju m..a jer su obicni lesinari .

Mihajlo

pre 7 godina

Pa to je postalo očigledno već odavno. Za sve što Veliko Kraljevstvo samo radi ili upotrebljava druge zemlje za to je uvek kriv neko drugi jer on to navodno radi. U našem slučaju je to bio Milošević, u ovom su to Ruski obaveštajci. Pa svi znaju da je napad najbolja odbrana od zločina koje su stotinama godina činili i danas ih još intenzivnije čine izazivajući ratove tamo gde vide da mogu. Američka ratna industrija može da preživi samo ako se u svetu što više ratuje. Engleska kraljica je tražila skoro da se Amerika i formalno stavi pod zastavu Velikog Kraljevstva zla iz Londona.

SVEVREMESAMTU

pre 7 godina

NESTAJE  CARSTVO PEGAVIH!\nRODICE SE  KRISTOFOR COLOMBO\nZAMISLITE NECE OTKRITI ameriku!!! ZASTO???\n ( glava ne sluzi samo za sisanje).\n \nPS. IZVINI  AMERIGO VESPUCI. (ZAMENA IDENTITA) . Moja kolaterala! \nSTETA!!!\n

exSer b

pre 7 godina

Kad se dvije ribe svadjaju na dnu okeana znaj da je MI5 to negdje i neki lord.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija