• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer.rs

01.12.2016

10:41

(VIDEO) PUTIN SE OBRATIO RUSIJI: Dokazali smo da smo sposobni da odbranimo državu u teškim uslovima!

Vesti

(VIDEO) PUTIN SE OBRATIO RUSIJI: Dokazali smo da smo sposobni da odbranimo državu u teškim uslovima!

Podeli vest

Rusija rešava razvojne zadatke u teškim uslovima, ali je njen narod dokazao da je sposoban da odbrani nezavisan kurs svoje zemlje, rekao je danas predsednik Rusije Vladimir Putin u godišnjem obraćanju Federalnoj skupštini

- Mi moramo da sve te zadatke rešavamo u teškim, neobičnim okolnostima, kao što se često dešava u našoj istoriji. Međutim, ruski narod je još jednom ubedljivo dokazao da je sposoban da odgovori na teške izazove, da brani i štiti nacionalne interese, suverenitet i nezavisan kurs zemlje - istakao je Putin.

Putin: Ne tražimo neprijatelje, potrebni su nam prijatelji

Ruski predsednik Vladimir Putin poručio je danas da je Moskva spremna na saradnju sa novom američkom administracijom i da nema nameru da se upušta u geopolitičke konfrotacije.

- Ne tražimo i nikada nismo tražili neprijatelje. Potrebni su nam prijatelji - istakao je Putin u u godišnjem obraćanju Federalnoj skupštini.

Putin je rekao da Rusija, međutim, neće toleristati pokušaje da se nanese šteta interesima njegove zemlje, preneo je Rojters.

Rusija i SAD, prema njegovim rečima, imaju zajedničku odgovornost za svetsku bezbednost.

Putin je naveo da se nada da će Moskva sarađivati sa Vašingtonom u borbi protiv terorizma.

On je dodao da se Rusija suočava sa mnogim teškoćama i problemima, prenosi TAS S.

- Ali, imamo poverenja da ćemo ih savladati jer je naš narod ujedinjen - zaključio je Putin.



Uskoro opširnije na informer.rs


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
milorad

pre 7 godina

ОВАКАВ СЕ РАЂА ЈЕДНОМ У ХИЉАДУ ГОДИНА,ЖИВ НАМ БИО ЈОШ МНОГО ЉЕТА ПРЕДСЕДНИЧЕ В,В,ПУТИНЕ

Rossia

pre 7 godina

ПУТИН је нада за бољи и праведнији свет, сам Бог нам га је послао.

vlada

pre 7 godina

Samo VELIKI narod može da stvori velika dela, da istorijski bude odgovoran, jedinstven, nepokolebljiv i večit u svom trajanju! To ste kroz prebogatu istoriju, toliko puta potvrdili! Bravo predsedniče nepobedive Rusije!

hilandar

pre 7 godina

na mnogaja ljeta, mnogaja ljeta,mnnnnnnnnnnooooooggggaaaaaaaajjjjjjaaaaaaa ljetaaaaaaa, vladimire tako se brani drzava i pravoslavlje ,date kazanska BOGORODICA zastiti od necastive sile ,i nikad da postanes gord te BOG NAJVISE VOLI

nati

pre 7 godina

Putin svojom neobicno obicnom i mudrom logikom, zadivljuje sve pametne ljude na ovoj planeti.Takva britkost uma i sagledavanja stvarnosti je svojstvena samo ovakvim gromadama.Zao mi je sto Amerika, kao najveca sila, nema ama bas ni priblizno, ni jednu ovakvu personu,pa se prema ovakvoj velicini-Putinu, odnosi kao primitivan covek koji je sposoban samo za niske i prljave,krajne nemoralne i licemerne udarce,sto je i svojstveno za nerazvijen um i duhovnu zakrzljalost i tupost.Z apad je skroz otupeo i u velikoj je degradaciji na svim nivoima, osim materijalnog.Mislila sam da ce na kraju 20-og veka biti oznacen kraj materijalizma,sto je i Geteov Faust sugerisao ali dozivljavamo potpunu dihotomiju i osnazenje materijalizma.Zalosno!\n

Milutin Vranjski

pre 7 godina

Председник Русије се најкраће може описати у две речи: ВЛАДИМИР ВЕЛИКИ!

Petar

pre 7 godina

Teško Putinu kad Kolinda pošalje svoju vojsku u Ukrajinu da spreči ekspazionizam. Ona će pokazati Evropi, Americi, Rusiji pa i nama, čija majka crnu vunu prede.

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija