• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/intermagazin

10.12.2016

22:50

PUTIN LJUT NA JAPANCE? Predsednik Rusije bez objašnjenja ODBIO POKLON iz Tokija!

Vesti

PUTIN LJUT NA JAPANCE? Predsednik Rusije bez objašnjenja ODBIO POKLON iz Tokija!

Podeli vest

Ruski predsednik Vladimir Putin odbio je ponudu japanske vlade da na poklon primi psa rase akita. Koiči Hagiuda nije naveo razlog zašto je ponuda odbijena

Naime, Japan je 2012. Putinu dao ženku akite zvanu Jume. Pas kog je Putin odbio da prihvati trebalo je da bude Jumin kompanjon.

Da je prihvaćen, poklon bi bio predstavljen na samitu sa japanskim premijerom Šinzom Abeom u Japanu sledeće nedelje. Akite su poreklom sa severnog Japana.

Putin takođe poseduje bugarskog ovčara koji se zove Bafi, kojeg mu je poklonio bugarski premijer 2010. godine.

Njegov labrador, Koni, kog je dobio na poklon od Sergeja Šojgua, trenutnog ministra odbrane Rusije, uginuo je 2014.

Putin je jednom prilikom poveo Konija na sastanak sa Angelom Merkel koja ima strah od pasa. Neki mediji su to tumačili kao zastrašivanje, dok je on izjavio da nije bio svestan njenog straha, prenosi BBC.

-  Kada sam saznao da ne voli pse izvinio sam se - rekao je Putin.

NATO NA GRANICAMA, RUSIJA SPREMILA PAKLENI ODGOVOR: Agresor će biti zbrisan sa lica Zemlje za samo nekoliko minuta!

(VIDEO) ISKUŠAVANJE PUTINOVOG STPLJENJA: NATO podiže stotine hiljada vojnika, protiv "ruske agresije"!

PUTIN DOVEO VOJSKU NA GRANICU: Rusija formirala dve nove divizije zbog pretnji iz Ukrajine


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nati

pre 7 godina

Skotovi,posto poto hoce rat i ako im se blizi kraj.E,nece moci,Putin je mnogo pametniji od tih psihopata,izdrzace provokaciju jos mesec dana a posle ce ih pocistiti ko\' smece, jer oni to i jesu, narociti Obama i nastrana baba Klintonka zajedno sa onim izlapelim bilmezima bankarima.\n

Hermes

pre 7 godina

Kakve su to osobe koje imaju strah od pasa? Osim neke traume iz detinjstva ništa drugo ne mogu da razumem.

55555

pre 7 godina

Pogledaj sta se radi po svetu,opšte provokacije i reference mira?!

Siki

pre 7 godina

Putin retko odbija poklone ,onje gladan kao i nasi jadni politicari ,zato je dobro kad je bogatas predsednik zemlje ,NECE DA KRADE

Lala iz Banata

pre 7 godina

"Јапански пси" - нису за руску тајгу...! Да је поклонио "Тојоту" па да га човек још и ... - разуме ?!

Grga Pitić

pre 7 godina

Baš sam čitao da se izvinuo zbog toga..

Izbori 2024

Vesti

TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija