• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: glasmoskve.rs

30.01.2017

18:38

RUSI U ŠOKU, AMERIKANCI OPSEDNUTI RATOM: Kongres zatražio procenu šanse da Putin i Đinping prežive NUKLEARNI NAPAD!

Vesti

RUSI U ŠOKU, AMERIKANCI OPSEDNUTI RATOM: Kongres zatražio procenu šanse da Putin i Đinping prežive NUKLEARNI NAPAD!

Podeli vest

Poslanica Jedinstvene Rusije Irina Jarovaja izjavila je danas da je američki Kongres “prikovan za rat i destrukciju” nakon što su izdali naredbu da se procene šanse za preživljavanje ruskog i kineskog lidera u slučaju nuklearnog rata

- To je naredba manijaka, koja dolazi od ljudi opsednutih idejama o ratu i destrukciji i koji traže satisfakciju u opisivanju mogućih žrtava- kazala je ona.

Ona je komentarisala ovu odluku nakon što su mediji preneli vest da je Kongres SAD naredio Pentagonu i obaveštajnim agencijama da ispitaju šanse za preživljavanje rukskog i kineskog lidera ukoliko dođe do razmene vatre iz nuklearnog naoružanja.

Eksperti sada moraju da procene da li bi viši zvaničnici dveju zemalja preživeli nuklearni napad i da li bi nakon jega uspeli da rade.

Naredba da se izradi studija datira iz vremena pre nego što je novi predsednik SAD preuzeo funkciju, ali je puštena u javnost nakon što je Tramp u Vašingtonu objavio da Amerika “mora da ojača i proširi svoj nuklearni potencijal dok svet ne shvati šta mogu da urade nuklearke”.

- Umesto da se bore sa terorizmom, američki Kongres se zabavlja sa nuklearnih oružjem. Svedoci smo bolesnog i opasnog hobija koji targetira mir u svetu i sigurnost celog čovečanstva- rekla je Jarovaja.

(VIDEO) JEZIVO SAGANOVO PROROČANSTVO: Svet u kome više ne razlikujemo DOBRO I ISTINITO obistinjuje se pred našim nosem!

(VIDEO) RUSIJI NE MOGU NIŠTA! Putin napravio najsavremeniji radarski sistem na svetu RAKETNI NAPAD PRAKTIČNO NEMOGUĆ!

(VIDEO) SAD I KINA NA IVICI SUKOBA: Tramp postavlja bazu na Tajvanu, Đinping razmestio balističke rakete "ubice Amerike"


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mare

pre 7 godina

Pa oni su do sada jedini bacili na nekog (Japan) nuklearne bombe - i nikom nista. Ne bi me cudilo da se opet zaigraju, samo je pitanje kako bi oni prosli, bolje da analiziraju koliko ce amerikanaca prezivi kontraudar. Bolesnici

XXL

pre 7 godina

Računali su da će Hilari da pobedi pa da ima na stolu odmah sve planove kada postane predsednica USA. Izgleda da je to neko insajderski sprečio njen izbor, a šta će dalje biti videćemo jer nešto se dešava - nikom nije jasno šta.

milorad

pre 7 godina

MENE ZANIMA MOZE LI MELANIJA DA PREZIVI NUKLEARNI UDAR

moskva

pre 7 godina

naravno ka i drugi ako ne pobegnu na mesec.i tamo putin ima domet ta kanonada bi trajala samo 26 min i celi svet je u pepelu jedni vise jedni manje. NAZALOS

ATOMSKA SPARTA

pre 7 godina

U slucaju nuklearnog rata i mi bismo trebali da imamo jednu atomku da je za svaki slucaj bacimo na HRVATSKU, nikad se ne zna, ipak je to genocidna tvorevina.

AC Milan

pre 7 godina

Ne mogu da verujem da je to istinita vest. Ako jeste onda je to pritisak na Trampa i njegovu politiku. Oni u kongresu misle da prosperitet Amerike moze da se nastavi samo nuklearnim ratom sto je apsolutno nemoguce. Posle eventualnog nuklearnog rata sve bi se unistilo. To i kongres zna. Amerika je u krizi i kao opciju za izlazak iz nje vide nuklearni rat. Mislim da i Rusija i Kina a i Evropsaka unija trebaju pomoci Americi da izade iz te krize koju u velikoj meri izazivaju u samoj Americi. Tramp mora da bude pametan, a to vazi i za ostale Svetske Lidere.

Goran

pre 7 godina

E pa Atomski covece, svaka ti je kao u Njegosa, Krvatska je mnooogo duzna

nina

pre 7 godina

To ne treba nikog da iznenadi. Taj John McCain je jos u Kongresu a izjave koje je davao tokom godina indicate da nije normalan. Takvih u Kongresu im dosta. A Bin Obama I Klintonova su im poslusne sluge. Oni svi kao da ne shvataju da to vise nisu ona vremena kad su samo oni imali atomsku. Oni zive sa svojom mrznjom u nekom vremenim u paralelnoj universe. Hteli bi da zapocnu atomski rat!!! Njihovi ludi mozgovi ne mogu da shvate da nista nebi prezivelo na ovoj planeti, nista, nista.

mirko nemirko

pre 7 godina

mene interesuje adresa bunkera gde ce Melanija da se sakrije..rado bi zavario vrata ...

gift

pre 7 godina

Hollywood ,nista drugo.Prazne price uspanicenih amera

Mikac

pre 7 godina

Bolje bi im bilo da su tražili procenu kako će proći Amerika ako doživi nuklearni napad.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija