• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

10.05.2017

21:56

MAKRON O PRIČAMA DA JE OŽENIO BABU, JER JE GEJ: Kao da je to mana, da sam ja stariji 20 godina ne bi ni bilo komentara!

Vesti

MAKRON O PRIČAMA DA JE OŽENIO BABU, JER JE GEJ: Kao da je to mana, da sam ja stariji 20 godina ne bi ni bilo komentara!

Podeli vest

Novoizabrani francuski predsednik Emanuel Makron je govoreći o svojoj supruzi kazao da niko ne bi ništa pričao da je ona 24 godine mlađa od njega

- Da sam ja 20 godina stariji od svoje supruge niko ne bi o tome razmišljao ni sekund. Zato što je ona 20 godina starija od mene mnogi ljudi kažu ''ova veza nije moguća'- kaže Makron za list Parizijen. 

Kao razloge za komentare o odnosu sa svojom suprugom okrivljuje mizoginiju i tradicionalne poglede na društvo. 

Makron je svoju suprugu Brižit Tronje upoznao kao 15-godišnji učenik. Bliži odnos razvili su kada su zajedno pisali tekst za predstavu. 

MAKRON I BRIŽIT ZGROZILI JAVNOST: Svet bruji o njihovoj razlici u godinama, dok sličan poznati BRAČNI PAR NIKO I NE POMINJE?!

Venčali su se 2007. godine kada je Makron imao 30, a ona 54 godine. Tokom kampanje ona je stalno bila uz njega. 

U intervjuu za Parizijen pričao je i o glasinama da je homoseksualac. 

Public

Kako kaže, optužuju ga je da je homoseksualac “kao da je to mana ili skrivena bolest“, a sve zbog “rasprostranjene homofobije“. 

RUSKI MEDIJI OSULI RAFALNU PALJBU PO MAKRONU: On je GEJ PSIHOPATA koji mrzi svoju državu!

Osim toga, navodi i da su oni koji su usvojili te glasine “izgubili osećaj za realnost“. 

- Postoji problem sa predstavljanjem društva i načinom na koji pojedini vide poziciju žene u njemu- ističe Makron, prenosi B92. 

USTAVNI SAVET PROGLASIO MAKRONA ZA PRESEDNIKA

Ustavni savet danas je zvanično proglasio Emanuela Makrona za predsednika Francuske sa 66,10 odsto osvojenih glasova, preneli su francuski mediji.

U drugom krugu predsedničkih izbora njegova rivalka Marin Le Pen osvojila je 33,90 odsto glasova, saopštio je novinarima predsednik Ustavnog saveta Loran Fabijis.


Prema njegovim rečima, sve te glasine su “destablišuće“ za one koji su mu najbliži, kao i da je “tužan zato što politika nije civilizovanija“. 

ONA JE PRVA DAMA FRANCUSKE: Brižit Tronje od nastavnice i ljubavnice do supruge i "predsednice"

ŠOKANTNI DETALJI VEZE O KOJOJ BRUJI CEO SVET: Makron se oženio babom U INAT RODITELJIMA!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dusan

pre 6 godina

Nedavno,umrla mi je baba.....\nOva gospodja ulazi u uzi krug ,da je \"usvojim\" i ponovo imam baku ....\n

Vrtlar

pre 6 godina

Опасан овај француски пољубац! Поломише носеве. Ако је овако љуби; нека припази баби на кук када раде нешто друго.

SARA

pre 6 godina

ZNACI IMALA GA JE KADA JE IMAO 15 GODINA.\nDALI SECTO NEKAZNJAVA.\nPEDOFILKA\n

Marcco

pre 6 godina

Pa vidi sinko... da je ona 24 godina mlađa ne bi bio ni gej ni bolesnik sa edipovim kompleksom... to je tako, pomiri se... kao što ženska osoba koja se udara svako veće sa drugim nije lafčina već nešto drugo. Ima razlika među polovima i još će mnogo vode proći niz Senu dok se to promeni ma koliko se ti tvoji trudili da je to normalno. Bolje da čutiš i da ti tvoji puštaju vesti kako imaš švalerku makar tvojih godina.

Mimi

pre 6 godina

Čime se ti baviš. Gledaj šta se događa u tvojoj kući. Živi i pusti druge da žive.

Izbori 2024

Vesti

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod
Politika

Dačić direktan: Osmani je želela da na sednici SB UN prestavi Srbe kao zločinački narod

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić rekao je danas da je jučerašnja sednica SB UN kasnila, zbog toga što je predsednica privremenih prištinskih inistucija Vjosa Osmani uvela na sednicu ljude koji nisu prethodno najavljeni i da je namera tog postupka bila da se Srbi pred međunarodom zajednicom predstave kao zločinački narod i da su odgovorni za navodnih 20.000 silovanja.

23.04.2024

11:56

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija