• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer/intermagazin

26.05.2017

20:04

MOSKVA OPTUŽUJE NATO: Politika "obuzdavanja" Rusije vodi ka sukobu u evro-atlantskom regionu!

Vesti

MOSKVA OPTUŽUJE NATO: Politika "obuzdavanja" Rusije vodi ka sukobu u evro-atlantskom regionu!

Podeli vest

Rusija je danas optužila NATO da povećava opasnost od sukoba, ističući da su pokušaji Alijanse, koju predvode Sjedinjene Američke Države u cilju suzbijanja uticaja Moskve, doveli njihove međusobne odnose na najniži nivo od raspada Sovjetskog saveza

- Trenutno, odnosi između NATO i Rusije su najgori od završetka Hladnog rata - navelo je rusko Ministarstvo spoljnih poslova, preneo je AFP.

Ministarstvo je saopštilo da NATO sprovodi politiku „obuzdavanja“ Rusije, a u stvari jača svoje svoje snage u istočnoj Evropi uz granicu sa Rusijom.

Direktna posledica je porast mogućeg sukoba u evro-atlantskom regionu, navedeno je u saopštenju ruskog Ministarstva spoljnih poslova.

Na samitima NATO, od trenutka kada je Moskva anektirala Krim, najveća pažnja bila je posvećivana upravo pretnji koju predstavlja Moskva za Alijansu.

GENERAL OBAVEŠTAJNE UPRAVE SAD STJUART: Rusija gradi ZAPADNU BARIJERU, brani se od prodora NATO!

(VIDEO) PENTAGON POLUDEO! RUSI PRAVE BAZU NA PRAGU AMERIKE: Svetu preti nova kubanska kriza!

(VIDEO) PUTINOVI SATELITI SPAVALICE MOGU DA UNIŠTE I SAD I NATO: Rusi otkrili čemu služe i ZAŠTO GODINAMA NISU BILI AKTIVNI!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Lala iz Banata

pre 6 godina

Разлог за сукоб САД-е и СССР-а био је чисто - идеолошке природе...Сматрало се, да ће се превазићи, чим се у Русији успостави владавима... - ПРИВАТНЕ СВОЈИНЕ и... - вишестраначка буржоаска демократија...?! И сада, када се управо то десило, јасно је као дан; Да политички режим није УЗРОК СУКОБА, већ незајажљива похлепа америчког капитала да се дочепа...свих - СИБИРСКИХ РЕСУРСА...!! Значи: у основи, узрок је КРИМИНАЛНА тежња америчког финансијског капитала, да се "обрће" у - руском дворишту

Mile

pre 6 godina

Privatni kapital je nezajazljiv, on je sposoban da zapocbe bilo kakav rat samo da bi ostvario sto veci prifit. Za njega ljudske zrtve ne znaci nista.

MILOS OBILIC

pre 6 godina

Amerika je zlo covecanstva,vec mnogo decenija.Ali ako Rusiji dosadi vise ovo zajebavanje i dovedu idioti do usijanja Rusija u saveznistvu sa KInom ce jednostavno unistiti Ameriku kao kontinet i da jednom konacno mir zavlada svetom ili bar evropom.a nadm o se tome bar u ovom veku jer su YENKI vise celom svtu presli preko glave.I ako da se ovo zlo unisti jednom za vekove.

Lovac

pre 6 godina

Miloš Obolić: Bilo bi dobro kad bi , kao kolatelarnu štetu , usput potopili englesku (namerno sa malim slovom) koja je Srbiji naneli neviđene štete a i danas je protiv Srbije.

vladimir

pre 6 godina

Ako gledamo u nazad 3 decenije , kada je pao Berlinski zid i sama Rusija bila dovedena uz pomoč Jeljcina i Gorbačova na kolena , Amerika se sve više i više približavala i okruživala granice Rusije... Sada je došlo vreme da Rusija , hvala bogu može i mora odgovoriti na izazove svetske politike i tzv.. Američke demokratije , koja je zasnovana na krvlju nevinih naroda,... Svaka sila na na vrhuncu ,, svoje moći ,, je propala kao i kula od karata,, tako će biti ,, nadam se i sa Amerikom ,, daće bog... Rusija je sada jaka i to nepaše više svetskom " policajcu " Americi , i pokušava raznim podmetanjima da oslabi jačinu RUSIJE.... Neče uspeti... Svakom se BAKU kuka useče....

CICKA

pre 6 godina

Терористи су вас сврстали у терористе , тачка , само још треба да докажете да сте терористи па да вас заскоче а да они нису јер за сада то још нико не примећује нити говори . Највећа приватна терористичка организација је НАТО са Америком а исти су створили и тзв ИС .

Marko

pre 6 godina

Ako misle da su jedini na svetu i da mogu da budu mirodjija u svakoj corbi zajebali su se u jednoj koju kuva PUTIN covek koji je veliki vodja Ruskog naroda koji ne preti nikome nego brani svoju drzavu i svoj narod od belosvetskih bandita kojima nista nije sveto pa ni ubijanje neduznih civila i dece zbog po njihovom nepostovanju ljudskih prava , i gde god su se pojavili da propagiraju svoju ideologiju napravili su haos i krvoprolice stotine hiljada mrtvih, razrusenih gradova, drzava sve to radi sopstvenih ekonomskih ineresa i da bi bili jedini policajci koji bi upravljali celom zemaljskom kuglom, samo su se malo zeznuli jer su naisli na jedan tvrd orah koji se lako ne lomi.

Arsic Milan

pre 6 godina

Ma samo da zabodu KISOBRAN na Kubi Amerikanci i Nato ce da se ukake ,hehehe

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija