• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

25.06.2017

11:13

DECA UMRLA OD VRUĆINE! Majka ih zatvorila u autu da "nauče lekciju"!?

Vesti

DECA UMRLA OD VRUĆINE! Majka ih zatvorila u autu da "nauče lekciju"!?

Podeli vest

Dvoje dece iz Teksasa u SAD preminulo je u automobilu od vrućine nakon što ih je majka unutra zatvorila kako bi ih "naučila lekciju"

BBC piše da je majka Sintija Mari Rendolf (24) zaključala decu u automobilu, ušla u kuću i pušila marihuanu, pa zaspala na do između dva i tri sata.

Od vrućine preminula je njena ćerka Džulija stara dve godine, kao i sin star samo 16 meseci.

Incident se dogodio 26. maja, kada je temperatura tamo bila 35 stepeni, a Sintija Mari Rendolf bi uskoro trebalo da se nađe pred sudom. 

Iz policije ističu da je majka imala nekoliko verzija događaja koji su doveli do smrti njene dece. U prvoj je izjavila da su deca sama ušla u vozilo i zaključala se unutra. 

Međutim, na kraju je priznala da je decu zatvorila u automobilu kako bih ih "naučila lekciju". 

Prema njenim rečima, decu je tog 26. maja oko 12.15 pronašla kako se igraju u automobilu. Kada je ćerka Džulija odbila da izađe iz vozila ona ju je zatvorila unutra zajedno sa bebom kako bi je "naučila lekciju". 

Kako navodi, mislila je da može da izađe i da izvede svog brata kada bude spremna. 

Majka je potom ušla u kuću i pušila marihuanu, a potom zaspala na između dva i tri sata, a na kraju je razbila prozor na vozilu kako bi ih izvukla, ali je bilo kasno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija