• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net

30.06.2017

10:49

SRBI I ALBANCI KONTROLIŠU TRGOVINU DROGOM: Britanske službe tvrde da balkanski klanovi vladaju ostrvom!

Vesti

SRBI I ALBANCI KONTROLIŠU TRGOVINU DROGOM: Britanske službe tvrde da balkanski klanovi vladaju ostrvom!

Podeli vest

Nasilne albanske bande imaju značajnu kontrolu nad trgovinom drogom u Velikoj Britaniji, dok su Turci i Srbi glavni za transport kokaina morem, piše BBC

BBC se tu poziva na godišnje procene prirode i nivoa ozbiljnog i organizovanog kriminala u Britaniji koju vrši Nacionalna agencija za borbu protiv kriminala (NCA).

U izveštaju se navodi da su srpske i turske kriminalne grupe glavne kada je reč o "transportu kokaina morem", dok turske i pakistanske grupe i dalje su glavne u trgovini heroinom.

NAJGORA DROGA DO SADA STIGLA NA GRANICU SRBIJE! "Pinki" već ubija u Austriji i SAMO DODIR S NJOM MOŽE DA IZAZOVE SMRT!

Međutim, britanska policija posebno je zabirnuta zbog "albanskih kriminalnih grupa sa velikim uticajem u organizovanom kriminalu". Kako navode, albanske bande imaju značajan uticaj na tržište kokaina, a karakteriše ih spremnost na primenu "ozbljinog nasilja".

Glavno središte im je London, ali ih ima širom Britanije.

ŠOKANTNI PODACI! MALOLETNICI U SRBIJI NAVUČENI NA TEŠKE DROGE: Najmlađi narkoman ima samo 10 godina!

Zamenik direktora NCA Mejtu Horn rekao je da je reč o "grupi maloj po brojnosti, ali velikoj po uticaju".

clipart

Iz NCA ističu da je profit od trgovine drogom ostao prilično veliki uprkos velikim međunarodnim akcijama. Kao glavna ranjivost ističe se korupcija na lukama i aerodromima.

(FOTO) SMRTONOSNA DROGA "KROKODIL" HARA SRBIJOM! Dva pacijenta leče se na VMA, MESO IM OTPADA SA KOSTIJU!

Takođe se upozorava i na pretnju od sajber kriminala iz zemalja sa ruskog govornog područja. Iz NCA ističu da je sajber kriminal potcenjen, kao i da je mnogo kompanija nije prijavilo napade jer bi im uticali na reputaciju.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Branislav

pre 6 godina

Sve znaju, ništa ne preuzimaju? Ipak je to unosan biznis za englesku vladu. Građane ko šiša!

Bojana

pre 6 godina

Naravno da to "braca" Englezi odavno znaju i na tome pociva dobar deo njihove ekonomije. Svaki drugi salon za masazu u Londonu je paravan za prostituciju i dilovanje droge a sve pod patronatom velike siptarske emigracije. I sad im,kao mi krivi?! Alo bre,takve usluge koriste britanci ....ne srbi.I vidite vi sta cete sa tim problemom ili mozda necete. Ipak je velika lova u igri!!!A ko nije gadljiv....zna se...

DEDA RAKA

pre 6 godina

Svi se prave ludi, ceo svet se čudi, pa ko, bre, finansira CIA ? CIA žmuri a kaplju dolari, za Engleze niko i ne mari ! Pa šta mislite, zašto je oslobodjen Haradinaj po svim tačkama optužnice ! Lova od narkotika se ne knjiži !

Xxx

pre 6 godina

Srbi ovo rade na veliko svojom okeanskom trgovackom flotom.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija