• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com

11.07.2017

11:42

ISIS POTVRDIO SMRT Abu Bakra al Bagdadija!

Vesti

ISIS POTVRDIO SMRT Abu Bakra al Bagdadija!

Podeli vest

Teroristi Islamske države su potvrdili da je lider ove grupe Abu Bakr al-Bagdadi mrtav, prenosi Al-Sumaria TV kanal, navodeći izvor iz iračke provincije Nineveh.

Podsetimo, 16. juna Rusija je objavila da je lider terorističke Islamske države najverovatnije ubijen u vazdušnom napadu ruskih snaga na jedan kamp u Raki dok se u njemu održavao sastanak vođa Islamske države. 

Ruski vojni i politički vrh prethodno je objavio informaciju da je Abu Bakr Al Bagdadi ubijen 28. maja tokom njihovih vazdušnih udara na Raku.

Saudijska avijacija bombardovala kokoške u Jemenu! Bizarnost sa podmuklim ciljem (FOTO)

Primarno, Al Bagdadi nije bio meta, jer se nije ni znalo da će biti prisutan na tom sastanku, ali se kasnije, kako su tada saopštili Rusi ispostavilo da je Al Bagdadi ipak prisustvovao tom sastanku. 

Iz ruskog ministarstva odbrane je rečeno da je Al Bagdadi najverovatnije mrtav i da je ta vest potvrđena iz više izvora. Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov, međutim, kazao je da je ta vest blizu 100 odsto tačna, ali je odbio da je i definitivno potvrdi.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
evica

pre 6 godina

naravno da će potvrditi smrt...u dogovoru sa Rusima i Amerikancima...a ovaj zdrav i prav nastavlja dalje

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija