• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.10.2017

17:02

GREŠKOM ZA NJEGA TVRDE DA JE PUTINOV RIVAL: Neonacisti Navaljnom sud potvrdio kaznu od 20 dana zatvora

Vesti

GREŠKOM ZA NJEGA TVRDE DA JE PUTINOV RIVAL: Neonacisti Navaljnom sud potvrdio kaznu od 20 dana zatvora

Podeli vest

Moskovski sud je danas potvrdio kaznu od 20 dana zatvora opozicionom lideru Alekseju Navaljnom dok je policija pretresala njegov moskovski štab pred planirane proteste

On je u ponedeljak osudjen zbog pozivanja na nedozvoljene proteste u Nižnjem Novgorodu. Žalio se moskovskom gradskom sudu koji je danas potvrdio presudu.

Navaljni (41) želi da se 2018. kandiduje za predsednika, iako ga pravosnažna krivična presuda u tome sprečava. On presude naziva politički motivisanim.

PUTIN SE REŠIO NAJVEĆEG KONKURENTA: Aleksej Navalni proglašen krivim za proneveru!

On je ove godine organizovao nekoliko talasa protesta, a najnoviji su zakazani u gotovo 80 gradova za subotu, na 65. rodjendan predsednika Vladimira Putina.

Putin još uvek nije potvrdio da će tražiti reizbor ali se očekuje da se kandiduje.

SPRDNJA SA RAZUMOM: Neonacista tužio Putina, Zapad ga podržao!

(VIDEO) DRONOM SNIMAO PUTINOVO OSTRVO: Najveći neprijatelj šefa Rusije Aleksej Navalni uradio ono čega se i CIA plaši!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ljubo

pre 6 godina

Eto ,to je demokratija ,u drzavi u kojoj je zbog nacista stradalo preko 20 miliona stanovnika ,mozes da pljujes i velicas i jos da zamisljas da se kandidujes za predsednika sa tetovazom Hitlera na grudima ....ljudski rod je stvarno postao " izmet"....

Stojan

pre 6 godina

Kakvo pljuvanje po vise od 27 miliona boraca i civila koji su izgubili zivote zapravo boreci se protiv nacista. Kakav je on nazovimo covek??? Pa ako on ne zna da postuje zrtve a sta bi taj postovao? Ako on ne zna sta je bio Hitler a sta onda taj zna? Ko njega placa????

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija