• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92.net

24.01.2018

07:06

DOGODILA SE VEST! Čovek UJEO PSA! I to policijskog...

Vesti

DOGODILA SE VEST! Čovek UJEO PSA! I to policijskog...

Podeli vest

Jedna od osnovnih novinarskih lekcija jeste da nije vest da je pas ujeo čoveka, nego čovek psa - što se upravo dogodilo u Nju Hempširu u SAD.

Neimenovani muškarac iz Nju Hempšira optužen je za opiranje hapšenju i ujedanje policijskog psa.

Iz policije ističu da je on pokušao da se sakrije ispod gomile odeće ne bi li izbegao hapšenje, nakon čega je uhvatio policijskog psa za vrat i ujeo ga.

Incident se dogodio u Bosavenu, mestu sa oko 4.000 stranovnika. Policija je tražila dvojicu muškaraca zbog pucnjave, obojica su se opirala hapšenju, a jedan je potom, kako AP navodi, "razmenio ujede sa psom". 

Imena uhapšenih muškaraca nisu objavljena. 

AP ističe i da se policijski pas zove Veda i da se nakon incidenta vratio na dužnost.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija