• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: sputniknews.com

13.04.2018

10:23

DIREKTOR CIA PROVOCIRA: Amerika je u Siriji UBILA nekoliko STOTINA RUSA, ali Putinu poruka još nije dovoljno jasna!

Vesti

DIREKTOR CIA PROVOCIRA: Amerika je u Siriji UBILA nekoliko STOTINA RUSA, ali Putinu poruka još nije dovoljno jasna!

Podeli vest

Direktor CIA Majk Pompeo izjavio je da je u istočnoj Siriji tokom američke artiljerije i vazdušnih napada početkom februara ubijeno "nekoliko stotina Rusa"

Komentari Pompea, koje je izneo tokom svedočenja pred komitetom Senata 12. aprila u sklopu saslušanja za nominaciju za sledećeg državnog sekretara, bili su retko otvoreno priznanje nekog američkog zvaničnika o incidentu.

Na saslušanju, Pompeo je takođe rekao da će tražiti strožiji pristup Rusiji.

Iako je prema njegovom mišljenju, Amerika bila stroga prema Moskvi, navodeći nedavne sankcije i proterivanje desetine ruskih diplomata kao primer, Pompeo je rekao da Vladimir Putin "još nije dobio poruku dovoljno jasno i moramo da nastavimo da radimo na tome."

AKO PUKNE, BIĆE JAKO! Evo čime se SAD i Rusija gledaju "PREKO NIŠANA"!

- U Siriji je pre nekoliko nedelja ubijeno je nekoliko stotina stotina Rusa. Lista akcija koje je ova administracija preduzela... Srećan sam što prolazim kroz svaku od njih - rekao je.

Jedan američki zvaničnik ranije je rekao da su Sjedinjene Države pre napada bile u komunikaciji sa Rusijom i da nijedan pripadnik snage ruske vojske nije ubijen.

NATO GENERAL PETR PAVEL: Niko ne želi vojni sukob sa Rusijom, posledice bi bile VIŠESTRUKO TEŽE OD USTUPAKA!

(VIDEO) AMERIKANCI U STRAHU OD NUKLEARNOG RATA: Sistem uzbunjivanja DEFCON podigao nivo upozorenja NA RIZIK OD ORUŽANOG SUKOBA!

NAMEŠTALJKOM U TREĆI SVETSKI RAT: General Gerasimov podseća, Rusija pre mesec dana OTKRILA PAKLENI PLAN TERORISTA!

ZAPADNI MEDIJI SE US*ALI OD STRAHA! Preterali smo, NEĆEMO RAT S RUSIJOM!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sasa

pre 6 godina

Pokusava da zaleci komplekse, sad ne smeju da napadnu, frka, pa dizu moral kod naroda. A da smo navikli da lazu, navikli smo.

baki

pre 6 godina

Kao što sam rekao , i psi kada ne mogu i ne smeju nikog da ujedu oni besumučno laju. Tako i ameri ,više nikoga ne mogu da ujedu pa im ostaje samo da laju . Rusi su im pokazali koje gazda !!!!!

zora

pre 6 godina

Ima onih koji razmisljaju glavom,a i onih koji nemaju glavu.Da vam je Putin odgovorio ti danas nebi pricao gluposti.Putin je inteligentan covek i zna gde odgovor moze da dovede,dok ste vi kauboji sa mozgom u dupetu i zato nema razmusljanja.Vi se izivljavate ko ce vise ljudi ubiti a druge zovete ubicama.

deda Raša

pre 6 godina

Koja ste vi stkoka, jos se falite. Razumeo je Putin vasu poruku i ceka momenat da vam se revansira. Posle revansa vise ne bi trebalo da bude americkog terora i nasilja.

Djole

pre 6 godina

Neopevana budaletina,kao uostalom i prva truba Usa administracije!!!

Vla

pre 6 godina

Imam osecaj da mu je jezik toliko veliki da moze zemlju da obidje, nazalost manjka mu pameti

Nesa

pre 6 godina

A, dali si ti Rusi bili pripadnice "Islamske drzave" posto tvrdite da se u Siriji borite protiv njih? Eto kako se bira Americki drzavni aparat. Bolji je onaj koji vise preti, mrzi i smisli vece gadosti protiv Rusije. To im je izgleda zadatak i "plitke i duboke" politike, tajnih i javnih sluzbi, "predstavnika" naroda u zemlji i inostranstvu, to im je san i java. Boze kako je to bolesna nacija. Decenijama su krpelj covecanstva, koji sanja o dominaciji, a druge optuzuju za to.

Stojan

pre 6 godina

Koliko su se samo oni osilili. Ali, i Hitler je bio silan, jos silniji nego oni i zna se kako je zavrsio.

goran

pre 6 godina

aha, ubijen, kako da ne, da je ubijeno stotine od strane vas vi ne bi vec postojali da lajete, pa sto ne krenete, nego treba ona stvar za to....sad kao razmisljate, vi ste ispusena mustikla

Jovo

pre 6 godina

A Rusi im pobili instruktore , a oni izmislili bojne otrove .

zozonbg

pre 6 godina

Da,da. Samo sto su bili od kartona na kojima je pisalo: "RUSI"

Deda Djoka

pre 6 godina

To bi trebali rusi da istraže i ako je to tačno Mike bi trebalo da dobije po pi..i.

brajović dusan

pre 6 godina

Brzo su zaboravili kako posebni i odabrani završavaju. https://www.youtube.com/watch?v=vrmV0aYUYLUbr

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija